autocolante mitsu.ro
QUOTE (zeus_anoxia)Se pot lipi pe capacul portbagajului sau doar pe geam??
Adic? lipiciul ?la care rezist? ?i la sp?l?ri cu jetul sub presiune atac? vopseaua??
?i dac? m? plictisesc de el sau vreau un alt model ?l pot dezlipi??
Sau odat? lipit nu-l mai po?i da jos??
Cu stim?.
Nu iti ataca vopseaua, poti sa il lipesti fara nici o grija, in prinvinta datului jos e foarte usor, il incalzesti bine cu feonul inainte sa il dezlipesti si se da fara nici o problema jos.
Adic? lipiciul ?la care rezist? ?i la sp?l?ri cu jetul sub presiune atac? vopseaua??
?i dac? m? plictisesc de el sau vreau un alt model ?l pot dezlipi??
Sau odat? lipit nu-l mai po?i da jos??
Cu stim?.
Nu iti ataca vopseaua, poti sa il lipesti fara nici o grija, in prinvinta datului jos e foarte usor, il incalzesti bine cu feonul inainte sa il dezlipesti si se da fara nici o problema jos.
adictoma...am incercat sa trimit 3 PM-uri lui andrei, cu adresa de livrare pt. stickere, insa in cutiuta de mesaje imi zice de 1 saptamana ca sunt in curs de trimitere. La sectiunea mesaje trimise...pauza...nici un mesaj, prin urmare, nu cred ca andrei le-a primit.
Need some help!
Mulztam anticipat!
P.S. Am pus un banner cu mitsu.ro pe www.pescari.ro , sa vedem cine "sare" din CJ & Ardeal
Need some help!
Mulztam anticipat!
P.S. Am pus un banner cu mitsu.ro pe www.pescari.ro , sa vedem cine "sare" din CJ & Ardeal
QUOTE (hexor2k)adictoma...am incercat sa trimit 3 PM-uri lui andrei, cu adresa de livrare pt. stickere, insa in cutiuta de mesaje imi zice de 1 saptamana ca sunt in curs de trimitere. La sectiunea mesaje trimise...pauza...nici un mesaj, prin urmare, nu cred ca andrei le-a primit.
Need some help!
Mulztam anticipat!
P.S. Am pus un banner cu mitsu.ro pe www.pescari.ro , sa vedem cine "sare" din CJ & Ardeal Si eu am aceeasi problema!!!!!!!!!!!
Sta PM-ul in cutia cu mesaje in curs de trimitere de 1 saptamana. Poate nu fac eu ceva bine.
Ajutati un om sarman! :-D
Need some help!
Mulztam anticipat!
P.S. Am pus un banner cu mitsu.ro pe www.pescari.ro , sa vedem cine "sare" din CJ & Ardeal Si eu am aceeasi problema!!!!!!!!!!!
Sta PM-ul in cutia cu mesaje in curs de trimitere de 1 saptamana. Poate nu fac eu ceva bine.
Ajutati un om sarman! :-D