Membri Noi
Salut !
Ma numesc Stefan si sunt posesorul unui Mitsubishi Pajero MK I ... inca mai am putin de lucru la el insa este miti a mea !
Sunt din Bucuresti si si am 19 ani si sunt foarte pasionat de masinile de offroad .... Sper sa mai gasesc pe aici persoane asemenea mie!
Ma numesc Stefan si sunt posesorul unui Mitsubishi Pajero MK I ... inca mai am putin de lucru la el insa este miti a mea !
Sunt din Bucuresti si si am 19 ani si sunt foarte pasionat de masinile de offroad .... Sper sa mai gasesc pe aici persoane asemenea mie!
- Fişiere ataşate
-
- DSC_5684.jpg (2.41 MiB) Vizualizat de 2469 ori
- oaneasilviu
- EVO I
Eu sunt Silviu proaspat posesor de Mitsu' Pajero , o jucarie a carei utilitate si fiabilitate sper sa se ridice la asteptarile mele . Vaporul ( dupa cum l-am denumit intrucat este modelul cu 5 usi ) este nascut in Japonia prin 1995 vara , evident nu a primit cel mai bun tratament din partea fratilor nostri englezi, dar acum a ajuns la mine si promit ca il vindec cu toate amortizoarele , bucsele pivotii si evident toate fluidele si consumabilele necesare in prima faza ,.., ulterior cand imi fac timp ii montez cadoul acestuia "de bun venit in familie" si anume kitul de transfer al volanului de pe dreapta pe stanga eventual poate si o dubla cetatenie pe la fratii nostri bulgari din decembrie de cand ii va expira buletinul de anglia ...
Zilele astea fac si fotografii cu jucaria
Zilele astea fac si fotografii cu jucaria
Buna Ziua, sunt Nicolae din Timisoara, am 32 ni sunt inginer automatist si programator CNC. Sunt posesor de Mitsubishi Carisma din mai 2011.
- Fişiere ataşate
-
- IMAG0003.jpg (398.54 KiB) Vizualizat de 2471 ori
-
- IMAG0002.jpg (353.42 KiB) Vizualizat de 2477 ori
-
- Fotografie0072.jpg (780.39 KiB) Vizualizat de 2481 ori
-
- Fotografie0146.jpg (506.48 KiB) Vizualizat de 2477 ori