Chestionar Combustibili
- Andrei_Iasi
- EVO I
Sigur.
Am atasat screenshoturile cu rezultatele, rapoartele excel generate de catre site-ul care a gazduit chestionarul sunt din pacate indescifrabile
Am atasat screenshoturile cu rezultatele, rapoartele excel generate de catre site-ul care a gazduit chestionarul sunt din pacate indescifrabile
- Fişiere ataşate
-
- survey6.jpg (48.04 KiB) Vizualizat de 7451 ori
-
- survey5.jpg (956.85 KiB) Vizualizat de 7453 ori
-
- survey4.jpg (1.07 MiB) Vizualizat de 7455 ori
-
- survey3.jpg (83.58 KiB) Vizualizat de 7460 ori
-
- survey2.jpg (554.42 KiB) Vizualizat de 7460 ori
-
- survey1.jpg (116.73 KiB) Vizualizat de 7457 ori
- Andrei_Iasi
- EVO I
salut,
rezultatele sunt cam cum ma asteptam (eu personal).
Top 3 benzinarii (nu in aceasta ordine ) : MOL, OMV,Rompetrol.
Interesant si ,cel putin pentru mine neasteptat , este rezultatul cu privire la tipul de carburant folosit(mainstream sau premium) . ma asteptam sa fie invers proportia.
Majoritatea respondentilor vad ca prefera benzina.
Din cauza diversitatii foarte mari a preferintelor(nu se poate spune ca o marca castiga detasat) concluzionez ca diferenta de calitate nu este numai intre marci ci si intre statii-le de benzina. mai exact doua statii de la compania X este posibil sa aiba acelasi sortiment de carburant de calitate diferita.
numai bine
rezultatele sunt cam cum ma asteptam (eu personal).
Top 3 benzinarii (nu in aceasta ordine ) : MOL, OMV,Rompetrol.
Interesant si ,cel putin pentru mine neasteptat , este rezultatul cu privire la tipul de carburant folosit(mainstream sau premium) . ma asteptam sa fie invers proportia.
Majoritatea respondentilor vad ca prefera benzina.
Din cauza diversitatii foarte mari a preferintelor(nu se poate spune ca o marca castiga detasat) concluzionez ca diferenta de calitate nu este numai intre marci ci si intre statii-le de benzina. mai exact doua statii de la compania X este posibil sa aiba acelasi sortiment de carburant de calitate diferita.
numai bine