Probleme Franare Lancer 1.6 An 2007
QUOTE (adictoma @ Jul 10 2011, 07:10 PM) nu mai joaca deloc la franare? felicitari
Fata de discurile vechi, astea sunt beton...Nu as vrea sa ma bucur prea mult, dar in 250 km cati am facut pana acum, nu mai vibreaza pedala. Sa vedem, nici placutele nu s-au asezat inca bine pe discuri.
Ne auzim la telefon sa vedem cum ne intalnim...
Fata de discurile vechi, astea sunt beton...Nu as vrea sa ma bucur prea mult, dar in 250 km cati am facut pana acum, nu mai vibreaza pedala. Sa vedem, nici placutele nu s-au asezat inca bine pe discuri.
Ne auzim la telefon sa vedem cum ne intalnim...
1. nu era obosite - erau tandari - camasa ruginita lipita pe tija si bucsele inflorite/crapate - ambele s-au rupt la demontare - acum la cele noi aftermarket, dupa nici 200 km s-au spart - s-a indoit saiba din bucsa - trebuie inlocuite din nou, de data asta o sa pun eu un rand separat de saibe
2. capetele de bara sunt schimbate de la revizia de 50000. bieletele sunt intregi
[attachment=13949:E51pic__084_.jpg]
2. capetele de bara sunt schimbate de la revizia de 50000. bieletele sunt intregi
[attachment=13949:E51pic__084_.jpg]
- metal_militia
- EVO I
Am si eu o problema la franare, am impresia ca imi intra ABSul prea repede, nici nu scartaie cauciucul si deja imi bate in pedala si dupa ce intra ABSul se intareste pedala si nu pot repeta franarea. Adica franz mai puternic, intra ABSul, iau piciorul din frana si incerc iar sa franez rapid...si nu se mai apasa pedala de frana cum trebuie. In rest la incetiniri normale este totul in regula, pedala e progresiva.
O fi de la lichidul de frana? O fi prins aer pe conducte?
O fi de la lichidul de frana? O fi prins aer pe conducte?