Portbagaj Lancer
QUOTE (Donkey)mi-am primit manualul lancerului ... cica ... "corzile de fixare pentru trusa medicala sunt in capitonajul lateral" ... abia astept sa verific azi
Ai primit manualul...incredibil!!! Cand ai luat masina?
Eu am luat-o pe 15 septembrie si nici gand de manual. Mi-am pierdut de mult speranta de a mai intra in posesia lui.
Ai primit manualul...incredibil!!! Cand ai luat masina?
Eu am luat-o pe 15 septembrie si nici gand de manual. Mi-am pierdut de mult speranta de a mai intra in posesia lui.
masina am luat-o pe 11 octombrie .. mi s-a spus ca atunci nu au manual dar ca s-a comadat la bucuresti o cantitate mai mare de manuale si ca o sa vina cat de curand ... si .. iata ! m-au sunat ca a venit, m-am dus, l-am luat. NU scandal, NU galagie etc etc . teoretic ar trebui sa fie acum distribuite prin tara deci incercati un apel la dealur mitsu near you!
a gasit cineva corzile acelea??? eu ca solutie de moment am luat o plasuta frumusica transparenta cu maner si fermoar, am indesat in ea tot(de la extinctor la ajax pt geam si solutie anti ganganii lipite pe parbriz), 4 coarde elastice dintr-un petromV, si le-am "combinat" prin spate; a rezultat ceva cam ca fuga: nu frumos da' sanatos!!!