Ulei Cutie Viteze Manuala
Poti veni cu recipientul de acasa, nu ma intereseaza, facem ca la bors, pe vremea lu' plumbuitu', ideea e ca te voi tine la poarta citeva minute, pina iti pun uleiul in recipientul tau. Ideea e ca voi tine uleiul intr-un spatiu aflat in incinta unei fabrici cu securitate destul de stricta si nu te voi putea baga inauntru.
Am vazut un "dispozitiv' de introdus uleiul in cutia de viteza,la service.
Se ia una bucata pompa de ulei de dacie, veche,se pune uleiul intr-un vas plat(oala )
Pe refularea pompei este atasat un furtun de plastic,care se poate introduce prin gaura de umplere.
Pentru actionarea pompei era facuta o manivela.
Se ia una bucata pompa de ulei de dacie, veche,se pune uleiul intr-un vas plat(oala )
Pe refularea pompei este atasat un furtun de plastic,care se poate introduce prin gaura de umplere.
Pentru actionarea pompei era facuta o manivela.
Dap, PIRI zice corect, asa fac toti care n-au chef sa dea bani pe SDV-istica aferenta! Eu am vazut aceeasi pompa de ulei de dacie, dar bagata intr-o cutie de vaselina de 5 kg., cu gura larga.
Paul, vederea aia din manual e de jos in sus. Intr-adevar, pare simplu, doar ca tre' sa ai rampa si "aparatul" de bagat uleiul.
Paul, vederea aia din manual e de jos in sus. Intr-adevar, pare simplu, doar ca tre' sa ai rampa si "aparatul" de bagat uleiul.
Da, este "la vedere" busonul de umplere. Ai acces foarte facil, doar cu capota ridicata. Se ajunge foarte usor cu mana, fiind situat destul de sus. Pare a fi un surub de 17(busonul). Este situat in stanga fata, spre botul masinii, undeva la jumatatea inaltimii cutiei de viteze. Clar il voi schimba singur. Am fost la masina si am verificat.