Bancuri
Doi pirati esueaza pe o insula pustie. Dupa 6 luni fara sex, decid sa si-o puna pe rand.
In toiul actului sexual, dupa ce primul se emotioneaza si-l saruta pe celalalt tandru pe spate, vine si raspunsul:
- Bai! Fara gesturi de bulangii! OK?!
"Steaua a jucat pentru prima data in acest sezon cu trei atacanti: Dica si Bilasco in spatele lui Barboianu"
"De ce nu era suparat Barboianu dupa meci? ?I-am dat gol lui Balgradean si fraieru' mi-a aratat si unde se arunca?"
"Cristi Borcea l-a acuzat pe Barboianu ca si-a dorit prea mult victoria"
"La finalul meciului, Barboianu a facut schimb de tricouri cu Moti"
"Barboianu s-a despartit cu gol de fanii dinamovisti"
"Dupa ce l-a batut pe Tanase, Surdu era sa faca o noua victima ieri, suparat pe Barboianu ca i-a furat golul victoriei"
"Dupa ce au castigat a 21-a Cupa a Romaniei, stelistii asculta acum doar Radio 21"
In toiul actului sexual, dupa ce primul se emotioneaza si-l saruta pe celalalt tandru pe spate, vine si raspunsul:
- Bai! Fara gesturi de bulangii! OK?!
"Steaua a jucat pentru prima data in acest sezon cu trei atacanti: Dica si Bilasco in spatele lui Barboianu"
"De ce nu era suparat Barboianu dupa meci? ?I-am dat gol lui Balgradean si fraieru' mi-a aratat si unde se arunca?"
"Cristi Borcea l-a acuzat pe Barboianu ca si-a dorit prea mult victoria"
"La finalul meciului, Barboianu a facut schimb de tricouri cu Moti"
"Barboianu s-a despartit cu gol de fanii dinamovisti"
"Dupa ce l-a batut pe Tanase, Surdu era sa faca o noua victima ieri, suparat pe Barboianu ca i-a furat golul victoriei"
"Dupa ce au castigat a 21-a Cupa a Romaniei, stelistii asculta acum doar Radio 21"
1.- Doamnă, arătaţi superb ?n această toaletă!
- Nesimţitule, ?nchide uşa !
2. Ana: Ce faci?
Manole: Un zid. Te bagi?
3. Un t?năr merge la preot:
- Părinte, am venit să mă spovedesc.
- Nu este nevoie, ţi-am citit blogul!
4.O blondă se plimbă cu prietenul ei pe l?ngă o şosea circulată.
La un moment dat, tipul, fan Mercedes, ?i zice:
- Uite un Mercedes Vito!
Blonda, lovită ?n sentiment, coace ce coace şi, la un moment dat, c?nd vede un BMW, zice:
- Uite un BMW, boule!
- Nesimţitule, ?nchide uşa !
2. Ana: Ce faci?
Manole: Un zid. Te bagi?
3. Un t?năr merge la preot:
- Părinte, am venit să mă spovedesc.
- Nu este nevoie, ţi-am citit blogul!
4.O blondă se plimbă cu prietenul ei pe l?ngă o şosea circulată.
La un moment dat, tipul, fan Mercedes, ?i zice:
- Uite un Mercedes Vito!
Blonda, lovită ?n sentiment, coace ce coace şi, la un moment dat, c?nd vede un BMW, zice:
- Uite un BMW, boule!
Miezul noptii, poate spre 3 dimineata. Un tip se trezeste avind un puternic impuls de a face pipi.
Somnoros, se intoarce pe dreapta, in speranta ca ii trece. Nimic. Se intoarce pe stinga, dar dupa 5 minute renunta, se ridica anevoie din pat, se duce la baie, si incepe a face pipi, ca omul, de...
Uitind-se in jos, se adreseaza cu obida organului:
- Vezi, eu ma scol cind vrei tu...
Somnoros, se intoarce pe dreapta, in speranta ca ii trece. Nimic. Se intoarce pe stinga, dar dupa 5 minute renunta, se ridica anevoie din pat, se duce la baie, si incepe a face pipi, ca omul, de...
Uitind-se in jos, se adreseaza cu obida organului:
- Vezi, eu ma scol cind vrei tu...
Un tip răm?ne fără bani şi se g?ndeşte la o idee genială.
Scrie pe uşă locuinţei sale cu litere mari: ?N PAT 100 LEI , PE CANAPEA 50 LEI , PE PODEA 25 LEI
O bătr?nică trece prin faţa locuinţei lui, citeşte anunţul, se caută de bani şi intră.
T?nărul numera 100 de lei şi ?ntreabă uşor jenat:
- ?n pat, nu-i aşa?
Bătr?nica răspunde surprinsă:
- Eşti naiv! De 4 ori pe podea!
Scrie pe uşă locuinţei sale cu litere mari: ?N PAT 100 LEI , PE CANAPEA 50 LEI , PE PODEA 25 LEI
O bătr?nică trece prin faţa locuinţei lui, citeşte anunţul, se caută de bani şi intră.
T?nărul numera 100 de lei şi ?ntreabă uşor jenat:
- ?n pat, nu-i aşa?
Bătr?nica răspunde surprinsă:
- Eşti naiv! De 4 ori pe podea!
I: Ce are o femeie cu doua oua in mana?
R: Atentia totala si nepartinita a barbatului?
Intra un cowboy in salon si vede o femeie frumoasa.
Nu stie cum sa intre in vorba cu ea, asa ca ii impusca pe toti, dupa care o intreaba:
- Singurica, singurica??
Mama catre Maria:
-Marie, ce ai facut cu Ion in gradina timp de o ora in seara asta?
-Nu stiu cum se cheama, da? de acuma inainte va fi noul meu hobby.
R: Atentia totala si nepartinita a barbatului?
Intra un cowboy in salon si vede o femeie frumoasa.
Nu stie cum sa intre in vorba cu ea, asa ca ii impusca pe toti, dupa care o intreaba:
- Singurica, singurica??
Mama catre Maria:
-Marie, ce ai facut cu Ion in gradina timp de o ora in seara asta?
-Nu stiu cum se cheama, da? de acuma inainte va fi noul meu hobby.