Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Adrian30bv
EVO I

Mesaj de Adrian30bv » Mie Iun 01, 2011 3:45 pm

De astazi sunt posesorul unui Lancer 1,6 M/T. Tot citesc pe forumul asta chestiile cu amortizoarele spate. Chiar asa sunt de pacatoase amortizoarele de pe spate. Ma cam speriati cu problemele astea si deja imi fac eu probleme sa nu patesc si eu asa.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mie Iun 01, 2011 4:06 pm

Sa o stapanesti cu placere, deschide un topic la sectiunea masina mea sa ne prezinti si noua bijuteria cu tot cu poze .
Sper sa nu se generalizeze problema cu amortizoarele desi numai in galati sunt 2 lanceruri 1.6 la care s-au schimbat amortizoarele spate unul negru si al meu, mie chiar de 2 ori prima data pe la 3500km si a doua oara acum o saptamana la nici 8000km. Sper sa se fi rezolvat definitiv problema si sa nu mai apara cazuri noi.
Lancerul e o super masina, mie unul imi place la nebuie chiar daca am avut si pobleme cu ea. Dar asta e orice masina are probleme mai devreme sau mai tarziu, asta tine si de noroc si de exigenta clientului. Sunt unii pe care nu ii deranjeaza sau nu sesizeaza orice zgomot, dar eu unul sunt atent la orice zgomot oricat de insesizabil ar fi el.

Adrian30bv
EVO I

Mesaj de Adrian30bv » Mie Iun 01, 2011 4:17 pm

Mercic. O sa deschid un topic cu poze si detalii dar inca nu am ca abia acum 3-4 ore am luat-o. Imi place foarte mult, este tinereasca. Este exact ca in poza pe care o am la avatar, nu a venit asa dar cum am luat-o m-am dus si i-am facut "gura de rechin" neagra.

n.vasiliu
EVO I

Mesaj de n.vasiliu » Joi Iun 02, 2011 8:12 pm

Felicitari pentru noua achizitie !!!!

RCLAUDIU_CATALIN
EVO I

Mesaj de RCLAUDIU_CATALIN » Vin Iun 03, 2011 7:37 am

Felicitari ! Ma bate si pe mine gandul sa-mi iau un Lancer 1.6 Inform NOU !

De fapt saptamana aceasta trebuie sa ma hotarasc asupra unei masini, si momentan am ramas la LANCER ~12.000 E + REMAT

Ce spuneti? As avea alta varianta in banii acestia ?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Vin Iun 03, 2011 9:36 am

Probabil ca daca cauti gasesti si alte variante, nusti eu unu am studiat piata autovehiculelor noi, dar in mod cer nu vei gasi o masina care sa arate asa bestial la exterior precum un lancer, acum depinde ce iti doresti tu.

Vrei masina cu veleitati sportive dupa care sa intoarca lumea capul pe strada iti iei lancer, vrei masina mai confortabila si ceva mia bine finisata la interior iti iei altceva. Cel ami bine e sa iti asculti inima si sa iti iei ce iti place.

jokerush
EVO I

Mesaj de jokerush » Vin Iun 03, 2011 11:14 am

@RCLAUDIU CATALIN: Te astepti ca cineva de pe acest forum sa te indrume spre alta masina decat Mitsubishi? de INVITE banuiesc ca nu exista sanse ( ma refer la $)
Eu mi-am luat de curand masina, dar nu a fost Mitsubishi, din alte cauza decat masina propriu zisa.
Ai putea sa incerci in 11.500 e + 3 tichete, Seat Leon 1.2 TSI 105cp Reference+COPA+ESP. E o masina sport, iar ca nivel de echipare este echivalent cu Mitsubishi INFORM(chiar are Jante aliaj in plus). Diferenta este facuta de spatiu.. care este mai mic. si de design... este Hatchback, nu Sedan. Si dupa un Mitsu Lancer lumea se uita altfel decat dupa un Leon.

La Sedan, ar mai putea intra Octavia, insa e o masina foarte populara, nu vei iesi niciodata in evidenta cu ea.
Cele 3 romburi de la Mitsu scot masina in evidenta instant.. Daca mai adaugi si aspectul esti garantat urmarit de priviri.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Vin Iun 03, 2011 11:50 am

Octavia nu e sedan, este hatchback. Masinile sedan sunt cele in 4 usi adica nu ai acces in interior deschizand portbagajul sau mai precis portbagajul nu se deschide cu tot cu luneta.

@jokerush: poate ne zici si nou care au fost motivele exacte care te-au facut sa renunti la lancer?

jokerush
EVO I

Mesaj de jokerush » Vin Iun 03, 2011 12:13 pm

cand am zis SEDAN m-am referit pur la aspect exterior. Stiu ca sedan inseamna masina formata din 3 compartimente diferite.

motive:
1. Discutiile avute cu Dealerii de la Galati/Braila (care este defapt aceasi firma) si BUCURESTI.
2. Finantarea - aveam nevoie de multisori bani, si nu mi-a placut ideea de leasing la NBG.
3. Lipsa service-urilor agreate plus parerile proaste pe care le-am tot citit despre service-uri. este un service in GL si urmatorul la Bucuresti sau la Bacau, parca asa tin minte.
4. Garantia de doar 2 ani in acel moment. (Exact cand eram in discutii cu cei de la Renault, aveam avansul platit, atunci au extins garantia la 5 ani, prea tarziu)
5. Singurul lucru care nu mi-a placut la masina a fost antifonarea, dar puteam sa ma obisnuiesc cu ea.. am condus Solenza, unde NU EXISTA antifonare.
6. Mi-a suras ideea unui motor pe benzina turbo. si l-am gasit la VW si la Renault, si pana la urma l-am ales pe cel de la Renault.

Sper sa nu fie pe partea de forum gresita. Totusi suntem la "Probleme New Lancer".

Cu stima,
Marius.

RCLAUDIU_CATALIN
EVO I

Mesaj de RCLAUDIU_CATALIN » Vin Iun 03, 2011 12:14 pm

QUOTE (jokerush @ Jun 3 2011, 11:14 AM) Cele 3 romburi de la Mitsu scot masina in evidenta instant.. Daca mai adaugi si aspectul esti garantat urmarit de priviri.

Ai foarte mare dreptate vis-a-vis de LANCER. Toti isi sucesc gatul cand trece un LANCER.
Leon e frumos,dar nu pot sa compar motorizare 1,2 cu 1,6.

Multumesc frumos de raspuns. Daca aveti si alte sfaturi le astept !
O zi frumoasa !

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”