2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Vin Mai 06, 2011 9:36 pm

Multumesc frumos. Cat despre neoane... Asa ceva nu cred ca vei vedea la mine...

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Vin Mai 06, 2011 10:09 pm

nu ziceam sa`ti pui:-"...majoritatea ne cam modificam masinile ...singurul lucru lipsa e neonul de sub masina in rest am pus detoate pe ele )( mie unu mi`ar place sa`mi pun dar e prea mare bataia de cap cu ele)

wall

Mesaj de wall » Vin Mai 06, 2011 11:42 pm

Eu mi-as pune un ministru sau doi...sa le sclipeasca mintea de sub masina mea

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Sâm Mai 07, 2011 6:43 pm

Gata prima revizie. Total: 338 Ron.
Filtrul de polen respectiv aer nu au necesitat schimbare, au fost doar "scuturate". Nu mi-a fost bagata nici manopera de x ore pe gat. Am ajuns in service la 8 jumate, in jur de 11 eram gata dar am mai pierdut si eu timpu' la vorba pe acolo.
Sunt foarte multumit de cei de la Iricad, am vazut ca parerile sunt impartite insa cu mine mereu au fost mai mult decat OK, si cei de la vanzari si cei de la service. Am putut sta langa masina, m-am conversat putin si cu nenea mecanicu' care-i foarte amabil si m-a mai sfatuit cu una, alta. Printre altele mi-a laudat si masina, a zis ca se vede ca este ingrijita, asta asa ca sa ma laud putin. In rest, zi de munca normala la Iricad cu toate ca e sambata, am vazut cam toti baietii pe care-i vad pe acolo in mod normal. Cei de la vanzari, service, etc.

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Sâm Mai 07, 2011 10:27 pm

ce sfat ai primit de la mecanic?:-s...vreau sa aud si eu:D
doar 380 roni revizi:O bun asa ( mai ieftina ca la logan:) )

wall

Mesaj de wall » Sâm Mai 07, 2011 11:05 pm

Erau mai multe fete pe acolo, si l-a sfatuit cu una, cu alta... acum si tu curios vrei sa stii exact ce si cum

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Sâm Mai 07, 2011 11:13 pm

Eu zic sa-ti iei un filtru de aer de la un magazin de piese auto si sa-l schimbi pe asta. Pe asta scuturatu' il pastrezi si il pui la loc cand te intorci la ei la urmatoarea revizie ca sa nu comenteze. O fi dat in carte sa nu schimbi filtrul de aer la 15.000km, dar cartea aia nu stie ce e in Romania.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Dum Mai 08, 2011 11:40 am

Ai iesit binisor ca pret.
Sa inteleg ca in banii astia intra schimbul de ulei cu filtrul de ulei + manopera aferenta+ verificarile de rigoare ale masinii.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Dum Mai 08, 2011 5:05 pm

@ metal : da, m-am gandit, dar mai astept putin, nu foarte mult. De ce zic asta, mi-au aratat filtrul si nu era dramatic ce-am vazut acolo.
@ Flipper : da, ulei + filtru ulei, manopera + verificare masina.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Dum Mai 08, 2011 5:17 pm

Malakai nu mai cheltui banii aiurea pe filtru, stai linisit ca daca filtrul a fost curatat fara sa fie deteriorart te tine bine merci inca 15.000km,pana la urmatoarea revizie.
In carte scrie ca filtru de aer se schimba in mod normal la 60.000km deci eu zic ca filtrul, daca e curatat la fiecare revizie te tien lejer km astia ca doar nu degea a stabilit intervalul asta de schimb producatorul.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”