Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mar Apr 26, 2011 9:38 pm

alexutzu parca, cu turbina. PM aici : http://mitsu.ro/forum/index.php?showuser=808

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Mie Apr 27, 2011 3:01 pm

Care pana la urma s-a dovedit a fi un amarat de senzor !!!!

Senegal
EVO I

Mesaj de Senegal » Mie Apr 27, 2011 9:28 pm

Nu am crezut ca voi posta ceva aici dar uite ca trebuie.
Am 77000 km cu Lancerul 1.8 MT din 2009 si a aparut prima problema....un zgomot la cureaua de distributie (agregate) care, in mod normal, are caneluri longitudinale iar cea din mijloc a disparut..rezultatul fiind un suierat in jurul a 1000 RPM.
Am fost la service si mi s-a spus ca trebuie schimbate: curea agregate, 2 role agregate, intinzator curea agregate.
Valoarea pieselor este 1900 ron + manopera.
Masina este in garantie dar mi s-a spus ca acestea sunt consumabile.Nu sunt de acord cu motivatia asta...evident.
Preturile sunt superumflate...ex. cureaua la ei este 565 ron iar la UNIX o curea Jakoparts(Original Herth+Buss) este 75 ron...diferenta enorma.
Desi mi se spune ca sunt consumabile nu le pot aduce eu...foarte interesant ...la revizie se pot aduce consumabilele.
Au spus sa-mi schimb doar cureaua pt ca celelalte ar mai merge pana la 120000km .
Dezamagitor.

adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Mie Apr 27, 2011 10:57 pm

Salut!
Si la mine a inceput sa scartaie cureaua de accesorii in prima iarna, la reprezentanta costul ar fi fost de 150 lei intinsul curelei , in regie proprie a fost:
-7 lei cheie inelara de 13,
-6 lei cheie inelara de 10!
De atunci nu am mai auzit-o!

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Apr 28, 2011 10:58 am

Nu cumpara curea origina nu isi merita banii mai ales ca e de apropae 10 ori mai scumpa decat una de producator. Cumpara una de producator mai renumit ca oricu me mai ieftina si o poti monta la orice ce service ca nu sta nimeni sa se uite la curea cand o sa te duci o problema de garantie si oricum datorita frecarilor scrisul de pe curea se sterge si nu iti mai dai seama ce marca e.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Vin Apr 29, 2011 6:58 pm

urmeaza sfatul lui @flipper.
oricum cred ca la 90000 cureaua trebuia schimbata ( citeste in caietul de garantii acolo scrie exact)

Senegal
EVO I

Mesaj de Senegal » Sâm Apr 30, 2011 1:24 am

Multumesc pentru sfaturi!
Am fost sunat de la service-ul Mitsubishi si mi-au spus ca pot sa aduc eu cureaua sau pot sa imi caute ei ceva aftermarket .Deci...se poate.
M-am interesat la mai multe firme de piese auto si am aflat cu stupoare ca preturile pieselor "original Mitsubishi" sunt similare cu ce mi-a dat service-ul Mtsu, incredibil de mari...si cei de la magazine spuneau ca sunt total nejustificate iar vestea proasta este ca multe piese nu se gasesc la producatori aftermarket. Asa ca i-am atras atentia masinutei mele sa faca bine sa nu mai faca glume proaste pt ca data viitoare o sa-mi gasesc pe alta .

o_mores
EVO I

Mesaj de o_mores » Sâm Apr 30, 2011 4:46 am

QUOTE (Daniumfcv @ Apr 4 2011, 10:37 AM) - dezamagire enorma ca masina nu are oglinzi incalzite, ci doar electrice.

- antifonarea este de toata jena..

- materialele din int sunt de proasta calitate...

- nici vopseaua pe ext nu sta mai bine, am o zona mica in care nu-mi dau seama daca rugineste sau s-a cioblit si se vede chitul, si si aici aceeasi problema cu zgarieturile.daca va uitati la manerele de la usi sunt convins ca veti gasii numai liniute, iar eu nu sunt femeie..

Oglinzile cu siguranta sunt incalzite. Mai era undeva un coment ca nu au facut clima cu afisaj digital... Am fost si eu dezamagit initial de acest aspect. Dar dupa ce te-ai obsinuit cu masina, iti dai seama ca sistemul cu rotite e extrem de practic! Adica, gata ai trecut de faza cand te minunai de masina si de cum arata bordul noaptea... Esti grabit, traficul agresiv... din rotite ai setat imediat ce vrei...si unde vrei... fara sa-ti iei ochii de la drum.

Antifonarea este una normala. Nu dadeam importanta pina cand nu mi-am luat Lancer si am observat ca se discuta foarte mult pe tema asta. Sa sim seriosi... la turatii de oras si cu muzica la un volum normal senzatia de antifionare... este una buna. Pe ploaie, prin gropi... pietris si alte conditii extreme cam toate masinile ofera la interior o gama larga de zgomote...

Vopseaua da.... confirm ca e de proasta calitate, cel putin cea neagra.

In rest... la ABSOLUT orice masina poti sa faci o lista lunga cu minusuri...

ciprian_dobretrifan
EVO I

Mesaj de ciprian_dobretrifan » Lun Mai 02, 2011 3:20 pm

QUOTE (o_mores @ Apr 30 2011, 04:46 AM) Oglinzile cu siguranta sunt incalzite.

La varianta inform, cel putin, nu sunt incalzite. Si ca sa raspund si altui coleg forumist care spunea ca daca ai oglinzi electrice sigur sunt si incalzite, ei bine, este fals. Eu am oglinzi electrice pe inform dar nu sunt incalzite.

Acest fapt este verificat atat in fisa tehnica a masinii cat si intrebat in service.

Se poate insa monta usor incalzirea prin inlocuirea geamurilor oglinzilor (cf cu ce mi s-a spus in service), cu singurul inconvenient ca trebuie demontata captuseala usii pentru a fi trase firele.

cipoza
EVO I

Mesaj de cipoza » Lun Mai 02, 2011 4:04 pm

QUOTE (goldeye3002 @ May 13 2008, 12:17 AM) La 330km mi-a aparut un greieras in partea dreapta in zona imbinarii bordului cu stalpul. Daca dau muzica tare zornaie putin plasticele de la usi, in special in spate unde am si localizat problema-la buzunarele portierelor. Imi place mult suspensia, cel putin cea de pe invite. Cand cumparati masina, mergeti si verificati presiunea in pneuri, eu aveam in toate in jur de 3.7atm si trebuie 2.2, va dati seama.

Bine ca nu sunt nebun... Azi cu urechile atent in spate era sa urc pe trotuar Aceeasi problema cu zornaitul cand muzica e dat un pic mai tare. O sa vad daca pot face ceva sa il opresc. Are cineva vreo solutie?
Fişiere ataşate
data07_2011_019.jpg
data07_2011_019.jpg (291.99 KiB) Vizualizat de 2756 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”