Service story

Discutii despre problemele tehnice cu care v-ati confruntat, rezolvarea lor, service-urile autorizate si dealerii Mitsubishi
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Lun Feb 25, 2008 1:53 pm

)

pai si restul pana la punctul 10 ?
lasi ghidul neterminat ?
vrei sa completez eu ?

k12r0y
EVO I

Mesaj de k12r0y » Mar Feb 26, 2008 12:49 pm

Salut!

In curand voi deveni posesorul unui Lancer. Imi puteti spune, de curiozitate, cat costa la service-ul din timisoara o revizie normala (un 10.000km)? am gasit pe forum informatii despre reviziile din iasi si buc.
in tm reviziile se fac la service-ul mercedes si nu ar fi cea mai tare chestie sa aplice aia tarifele de mercedes

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Mar Feb 26, 2008 2:30 pm

oricat m-as stradui,nu ies 10 puncte.si apoi odata intrat in service, depinde de fiecare cum se comporta.eu am ciulit urechile si am pus intrebari in permanenta.se impiedicau ceilalti de mine pe acolo

legacyb4
EVO I

Mesaj de legacyb4 » Mar Feb 26, 2008 11:30 pm

Asta cu amenintarile e o idee buna. Cred ca o sa incep si eu sa aplic asta. Masina mea sta de mai mult de o luna la M Car in service si e neatinsa. Cica asteapta o piesa de 3 saptamani. Probabil atunci cand au facut comanda s-au apucat aia prin Japonia sa o faca. Altfel nu imi explic de ce poate dura asa mult.
De fapt stiu de ce. Pt ca au un service ridicol de mic si curtea plina de masini de reparat. Si daca nu m-am prezentat cu o mica "atentie" la ei, evident ca au avut prioritate altii. Am un prieten tot cu Lancer care a avut partea frontala facuta praf in urma unui accident si a avut masina gata in 2 sapt. Iar la M Car pt o roata indoita astept de mai mult de o luna.
Pai asa cred si eu ca e convenabil. Cresc vanzarile, veniturile, nr de masini in service, dar capacitatea si cheltuielile raman aceleasi. Lasa-i dracu pe prosti care asteapta pana innebunesc dupa masina. Au dat banii, au luat masina, acum sa astepte.

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Mar Mar 04, 2008 9:44 pm

Un articol interesant legat de service-urile de prin romania. Vedeti partea a 2-a a articolului.
http://www.romanialibera.ro/a118988/cos ... nilor.html
:-(

geticul
EVO I

Mesaj de geticul » Mie Mar 05, 2008 9:10 pm

QUOTE (Sfinxul)Un articol interesant legat de service-urile de prin romania. Vedeti partea a 2-a a articolului.
http://www.romanialibera.ro/a118988/cos ... nilor.html
:-(

Interesant articolul. Daca nu faci "galagie" nu ai succes in Romania. Faci "gat" si se rezolva. Dar si cu stres si nervi. Vorba cuiva, traim in Romania si asta ne ia tot timpul.

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Joi Mar 06, 2008 3:43 pm

deci cum ramane?ne apucam sa-i scriem baiatului sa ne dea si pe noi in presa?poate zic astia apoi ca e conspiratie si avem ceva impotriva mitsubishi

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Mar 06, 2008 6:01 pm

QUOTE (damutz)poate zic astia apoi ca e conspiratie si avem ceva impotriva mitsubishi

100% )

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Sâm Mar 08, 2008 8:31 am

Din nou despre Harbu, chiar ca nume predestinat.

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Lun Mar 10, 2008 11:21 am

cica articolul ar fi o razbunare. (nu pot baga mana in foc)

Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice, service-uri si dealeri”