Inscrieri Participanti Intalnirea De Primavara - Vara 2011

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Joi Mar 24, 2011 9:19 am

Daca chemam niste oameni si facem un live la DDD? Eu zic ca asa ne va vedea toata lumea garantat, vom face un rating ca-n filme si vom deveni celebri.
Plus ca l-am putea avea pe viitorul presedinte in mijlocul nostru. Facem si test-drive cu rolls dupa aia...

Donkey
EVO I

Mesaj de Donkey » Joi Mar 24, 2011 10:25 am

QUOTE de fapt sunt niste samurai care fumeaza marijuana, culeg lalele, .... IPOTETIC VORBIND

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Joi Mar 24, 2011 10:39 am

Anunt: cei de pe VWForum.ro vor sa faca intalnirea de primavara tot la Danes, in aprilie sau in mai, acum se duc negocieri.

Ar trebui sa ne dea un raspuns cei de la Danes cu privire la disponibilitatea in weekend-ul cerut, iar daca sunt ostili, poate ar fi bine sa ne REorientam catre "Cavaler Sighisoara".

Ps: cineva de pe VWForum il stie pe patronul de la Danes si nu este exclus sa ne "fure" weekend-ul.

dacul vulcanean
EVO I

Mesaj de dacul vulcanean » Joi Mar 24, 2011 11:56 am

Andrei , ai vorbit cu Danesul? N-as intelege de ce sa se bage WV-un peste noi , mai ales ca Andrei a stabilit un contact de acum 2 saptamani cu ei . Sunt probleme ? Rog informare .

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Mar 24, 2011 12:47 pm

Dar chiar nu puteti sa va abtineti un pic si sa asteptati un raspuns de la Andrei ? a spus ca va posta un raspuns , dar voi tot continuati .
Pe forumul indicat de voi nu exista discutii clare , nu exista poll, nu exista lista de participanti , nu exista nimic concret , de ce trebuie sa facem caz din asta ?
Aveti si voi putina rabdare , nu va mai agitati atata si o sa aveti raspunsurile pe care le doriti , nu doar voi 2-3 sunteti interesati de aceasta intalnire ...

danielNEC
EVO I

Mesaj de danielNEC » Joi Mar 24, 2011 12:57 pm

Corect

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Joi Mar 24, 2011 1:03 pm

cristibna, daca esti "in acea perioada a lunii" nu te enerva!
Mie mi s-a recomandat mai sus sa iau o gura de aer si sa astept.
Eu doar am sesizat o posibila problema, nu inteleg de unde revolta ta ca urmare la ceea ce am postat eu.
Cat despre dacul vulcanean, e problema lui ce posteaza, oricum e flower-power tipul. Parerea mea!

Ps: din cate inteleg urmaresti vwf. Ai vazut ce repede merge treaba acolo pana in prezent, cum isi aleg locatiile repede, cum stabilesc preturile, detaliile cerute de mine anterior si CUM PLATESC AVANSUL DUPA CE AU TOATE ACESTE DATE FURNIZATE CATRE DORITORI? Eu m-am integrat aici si am ales sa merg pe modul vostru de desfasurare al unui astfel de eveniment, dar nici cu banii dati si neinformat nu pot sa stau... am si alte treburi de stabilit pe langa aceasta intalnire. De aceea sunt nerabdator, astept rezultate sa stiu ce am de facut, sa imi pot planifica weekend-urile si sa am certitudinea ca ce se va intampla cu aceasta intrunire IMI CONVINE!

Multumesc pentru intelegere.
O zi buna!

cry4me
EVO I

Mesaj de cry4me » Joi Mar 24, 2011 1:52 pm

Nu mai bine ne intalneam in Sibiu? Vorbeam la alpin aveam loc de parcare cazare etc... :-P

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Mar 24, 2011 2:39 pm

QUOTE (66RRR @ Mar 24 2011, 01:03 PM) cristibna, daca esti "in acea perioada a lunii" nu te enerva!

Sunt baiat , deci exclus sa fiu in perioada aia a lunii. Poate imi spui si mie cum ti-ai dat seama ca sunt nervos , ca eu nu mi-am dat

QUOTE Mie mi s-a recomandat mai sus sa iau o gura de aer si sa astept.
Eu doar am sesizat o posibila problema, nu inteleg de unde revolta ta ca urmare la ceea ce am postat eu.
Ti s-a recomandat sa iei o gura de aer , ai luat-o si atat . Problema sau posibila problema din partea mea nu este ceea ce spui tu, este doar o informare
QUOTE Cat despre dacul vulcanean, e problema lui ce posteaza, oricum e flower-power tipul. Parerea mea!

Flower-power sau nu , fiecare membru are dreptul sa-si expuna parerea in stilul lui . Daca incalca prevederile forumului , va suporta consecintele . Este valabil pentru fiecare user / membru .

QUOTE Ps: din cate inteleg urmaresti vwf. Ai vazut ce repede merge treaba acolo pana in prezent, cum isi aleg locatiile repede, cum stabilesc preturile, detaliile cerute de mine anterior si CUM PLATESC AVANSUL DUPA CE AU TOATE ACESTE DATE FURNIZATE CATRE DORITORI?

Pe asta o stii : ''Plata avansului (circa 100RON) se va face cu cateva luni inainte de data stabilita pentru desfasurarea intalnirii pentru a putea rezerva locatia aleasa. '' e un extras de la ei de pe forum

QUOTE Eu m-am integrat aici si am ales sa merg pe modul vostru de desfasurare al unui astfel de eveniment, dar nici cu banii dati si neinformat nu pot sa stau... am si alte treburi de stabilit pe langa aceasta intalnire. De aceea sunt nerabdator, astept rezultate sa stiu ce am de facut, sa imi pot planifica weekend-urile si sa am certitudinea ca ce se va intampla cu aceasta intrunire IMI CONVINE!

Ti s-a spus ca vei fi informat si asta se va intampla . Daca un raspuns a intarziat cu 1-2 zile si asta duce la prejudicii , ne pare rau , dar nu toate depind de noi si nu avem tot timpul un calculator la indemana sau ceva de pe care sa putem posta : Ne pare rau inca asteptam un raspuns .

Ai incercat vreodata in viata sa fii un pic mai spontan si sa nu stabilesti totul la virgula ? Exista si o vorba batraneasca : socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la piata.

QUOTE Multumesc pentru intelegere.
O zi buna!

O zi minunata va doresc

cristi4x4
EVO I

Mesaj de cristi4x4 » Joi Mar 24, 2011 3:20 pm

Si inca o vorba batrineasca....berea,micii si cirnatii ne fac sa ne simtim ca fratii.
PS.Nu fiti tristi totul se va rezolva cu bine,doar putina rabdare si ceva optimism.

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”