Inscrieri Participanti Intalnirea De Primavara - Vara 2011
- dacul vulcanean
- EVO I
Ma bucur ca Samuraii incep sa se adune . Sunt convins ca ANDREI o sa ne dea in curand amanunte , cerute ,nu in ultimul rand , de consoartele-respectiv prietenele noastre . Sunt convins ca se va reglementa si cu PRO-MOTORUL, un SAMURAI deja a luat problema spre rezolvare . Fie sa ne vedem in curand cu bine ! DACUL VULCANEAN
Bad news, samurailor ))) Am vorbit cu producatorul ProMotor si din pacate mi-a zis ca nu e interesat de intalnirea Mitsubishi, desi am promovat-o ca o aventura interesanta. A zis ca stie despre ce e vorba si s-au mai facut astfel de filmari in trecut. Acum nu mai sunt deloc comerciale. Incercati sa luati legatura poate cu alte emisiuni de profil gen "La Limita" de pe prima sau altele. Spor.
- metal_militia
- EVO I
- diablo_666
- EVO I
Ma mai pot inscrie si eu??????
Sunt din Sibiu, daca nu merge oricum vin, dorm in masina:)) dar tot vin...
P.S. Daca se poate un pm va rog, sau un e-mail pe acl_bogdan@yahoo.com Verific des email-urile de la serviciu sau de pe telefon... MSSSSSSS
Sunt din Sibiu, daca nu merge oricum vin, dorm in masina:)) dar tot vin...
P.S. Daca se poate un pm va rog, sau un e-mail pe acl_bogdan@yahoo.com Verific des email-urile de la serviciu sau de pe telefon... MSSSSSSS