Inscrieri Participanti Intalnirea De Primavara - Vara 2011

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
dacul vulcanean
EVO I

Mesaj de dacul vulcanean » Joi Mar 17, 2011 1:28 pm

Oameni buni , trebuie sa ne bucuram ca samuraii adevarati din Romania se vor intalni in splendita Sighisoara ,nu? Sa folosim acest forum pentru cizelarea evenimentului , contribuind cu totii SA FIE UNIC ! Trebuie sa fim uniti -UNUL PENTRU TOTI --TOTI PENTRU UNUL - si sa demontram ca putem onora si noi pe aceste meleaguri -SPIRITUL MUNTELUI FUJI -SPIRITUL SACRU AL SAMURAIILOR . Va rog sa propuneti un loggo al intalnirii si sa ne gandim cum putem imbunatati acest moment unic al existentei noastre . SAMURAI MITSUBISHI , ADUNATI-VA !

Donkey
EVO I

Mesaj de Donkey » Joi Mar 17, 2011 5:02 pm

Abstraaaaaaaaaaaaact

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Joi Mar 17, 2011 5:08 pm

QUOTE (dacul vulcanean @ Mar 17 2011, 01:28 PM) Oameni buni , trebuie sa ne bucuram ca samuraii adevarati din Romania se vor intalni in splendita Sighisoara ,nu? Sa folosim acest forum pentru cizelarea evenimentului , contribuind cu totii SA FIE UNIC ! Trebuie sa fim uniti -UNUL PENTRU TOTI --TOTI PENTRU UNUL - si sa demontram ca putem onora si noi pe aceste meleaguri -SPIRITUL MUNTELUI FUJI -SPIRITUL SACRU AL SAMURAIILOR . Va rog sa propuneti un loggo al intalnirii si sa ne gandim cum putem imbunatati acest moment unic al existentei noastre . SAMURAI MITSUBISHI , ADUNATI-VA !

You lost me completely....

Donkey
EVO I

Mesaj de Donkey » Joi Mar 17, 2011 5:11 pm

da.. si eu imi cer scuze .. nu am putut sa ma abtin .. dar mi s-a parut supra-entuziasmat colegul dinainte )
In schimb un logo am putea sa facem pt asta ... zic si eu - nu dau cu paru'

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Joi Mar 17, 2011 5:13 pm

QUOTE (cristi4x4 @ Mar 17 2011, 12:59 PM) Nu se impusca.........se pierde un participant la intilnire......dar se poate pune la munca.

? CE ?

andrei

Mesaj de andrei » Joi Mar 17, 2011 5:24 pm

Update:

1. Andrei - 2 pers - twin avans achitat
2. Mitsu' - 1 pers - avans achitat
3. BR82CYC - 2 pers
4. Cristibna - twin avans achitat
5. Siminica - 2 pers -matrimoniala avans achitat
6. laurentiu oprea - 2 pers
7. 66RRR - 2 pers - matrimoniala avans achitat
8. Dumiroll - 2 pers - twin avans achitat
9.. Gabitzu - 2 pers - matrimoniala avans achitat
10. Diablo avans achitat + marius_EVO avans achitat - twin
11. DanielNEC - 2 pers - matrimoniala avans achitat
12. boier4ever - 1 pers (posibil 2)
13. Apple - 2 pers - matrimoniala avans achitat
14. Ildi Cj - 1 pers avans achitat
15. metal + andrei.pex - twin avans achitat
16. zimbet - 2 pers - matrimoniala
17. nimigian.iliuta - 2 pers - avans achitat
18. silviu87 - 2 pers avans achitat
19. Puiu - 2 pers - matrimoniala avans achitat
20. dionut77 -1 pers - twin avans achitat
21. cristi or. - 2 pers - avans achitat
22. angel3110 - 1 pers (posibil 2) -
23. biku - 1 -
24. gabivdo - 2 pers - matrimoniala avans achitat
25. schultz_bz - 2 pers - matrimoniala avans achitat
26. Donkey - 2 pers - twin avans achitat
27. RAZ - ? persoane
28. Flipper - 2pers - matrimoniala
29. nandee - 2 pers (+2 juniori)
30. alinalin - ? persoane
31. dacul vulcanean - 2 pers avans achitat
32. bogdancall - 2 pers - matrimoniala
33. cristi4x4 - 2 persoane -matrimoniala avans achitat
34. bogdanAlba - 1 persoana avans achitat
35. allyy - 2 pers (+2 copii) - apartament avans achitat
36. predaflorincristian - 2 persoane

O sa vad cum am timp zilele urmatoare sa incerc sa schitez si un logo/afis pentru intalnire.

dacul vulcanean
EVO I

Mesaj de dacul vulcanean » Vin Mar 18, 2011 11:21 am

Recunosc ca am fost cam supraentuziasmat , dar abia astept sa cunosc elita samurailor MITSU romani si prin aceasta intailnire sa impartasim si noi ceva din spiritul japonez , notiuni de bun simt , bun gust si onestitate fiind la ordinea zilei . Totodata sufletul mi-e intristat de suferinta fratilor nostri japonezi si-mi declar public admiratia si ma inclin pentru decenta cu care isi infrunta incercarile sortii .
As vrea ca acest eveniment sa marcheze si acest aspect , pentru ca , credeti-ma , acolo este foarte multa suferinta .
Sa trimitem un gand bun , sa le daruim in aceste zile vibratia sufletelor noatre , CA SUNTEM CU EI SI NE RUGAM PENTRU EI .
In acest context , mentin indemnul :SAMURAI MITSUBISHI , ADUNATI-VA !

balishag
EVO I

Mesaj de balishag » Vin Mar 18, 2011 3:27 pm

QUOTE (dacul vulcanean @ Mar 18 2011, 11:21 AM) SAMURAI MITSUBISHI , ADUNATI-VA !

pe genu', 'proletari din toata lumea, uniti-va !' la majoritatea lancerelor, inima (motorul) e german deci e un japonez corcit, un amestec de sushi si bere/ carnati.

nimigian.iliuta
EVO I

Mesaj de nimigian.iliuta » Sâm Mar 19, 2011 1:08 am

Si eu sunt de parere sa facem ceva Memorabil pentru Mitsu'...sa chemam Pro Motor-ul...sa faca o filmare , sa facem ceva banner cu intalnirea, si sa includem si un moment pentru tara de origine a acestei marci.

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Sâm Mar 19, 2011 9:09 am

QUOTE (dacul vulcanean @ Mar 17 2011, 01:28 PM) Oameni buni , trebuie sa ne bucuram ca samuraii adevarati din Romania se vor intalni in splendita Sighisoara ,nu? Sa folosim acest forum pentru cizelarea evenimentului , contribuind cu totii SA FIE UNIC ! Trebuie sa fim uniti -UNUL PENTRU TOTI --TOTI PENTRU UNUL - si sa demontram ca putem onora si noi pe aceste meleaguri -SPIRITUL MUNTELUI FUJI -SPIRITUL SACRU AL SAMURAIILOR . Va rog sa propuneti un loggo al intalnirii si sa ne gandim cum putem imbunatati acest moment unic al existentei noastre . SAMURAI MITSUBISHI , ADUNATI-VA ! Are you for fuckin' real?

P.S.: Textul initial a fost modificat de mine insumi. Nu era jignitor, era doar un pic prea categoric.

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”