Xenoane cu lupa
- serbby the ace
- EVO I
Pai la faruri cu lupa sansa sa deranjezi partenerii de trafic e mai mica. Bine acum depinde si de alte chestii. Daca e masina de teren cam deranjeaza pe cei cu masini mici chiar si cu lupa, si daca ai farurile reglate sa vanezi Messerschmitt-uri la fel ii deranjezi pe ceilalti. In concluzie acele lupe focuseasa lumina de la xenon mai bine decat un far normal, la care oglinda are o suprafata foarte mare. Exista masini care nu au faruri cu lupa dar au xenon din fabrica, la acestea se spune ca farul a fost modificat nitel sa fie mai putin deranjant, dar eu am vazut la Nissan Pathfinder modelul actual ca tot deranjeaza mai ales ca farurile sunt la inaltime, iar daca esti intr-o masina mica iti cam vin la nivelul ochilor.
inainte de outlander am avut un 307 t6 care avea lupa dar nu avea xenon si toata lumea era deranjata de lmina de la faruri (are farurile alea mari), in fine, la asta am xenon dar fara lupa si parca nu sunt atatia deranjati. si la xenon nu exista reglare mauala la faruri pe inaltime.(nu ca la pug as fi umblat la faruri sa e ridic).
- serbby the ace
- EVO I