De Ce Se Revinde Lancer Repede Si Cu Km Putini?
Sal
Nu stiu daca s-a mai discutat pe aici...........dar am si eu o nelamurire DE CE se vand masinile mitshubishi (lancer) in perioada de garantie si cu putini km la bord.Am si eu una km putini si in garantie si sincer nu stiu ce sa fac ,sa o vand sau ...... Eu sunt multumit de masina, dar ma gandesc ca dupa ce iese din garantie,costurile de intretinere s-ar putea sa fie destul de considerabile . Asa este?
Nu stiu daca s-a mai discutat pe aici...........dar am si eu o nelamurire DE CE se vand masinile mitshubishi (lancer) in perioada de garantie si cu putini km la bord.Am si eu una km putini si in garantie si sincer nu stiu ce sa fac ,sa o vand sau ...... Eu sunt multumit de masina, dar ma gandesc ca dupa ce iese din garantie,costurile de intretinere s-ar putea sa fie destul de considerabile . Asa este?
Nu ar fi mai simplu sa te interesezi de pe acum referitor la costurile de intretinere? Sau sa fi facut asta inainte de a lua masina? De costat nu vad ce ar costa mai mult ca in cazul altor marci... Cauta site-uri care comercializeaza piese auto si te vei convinge ca majoritatea componentelor au preturi absolut decente si destul de asemanatoare indiferent de marca.
- adrian lancer
- EVO I
Era o intrebare retorica.Masina cum am spus sunt multumit de ea,poate si imi cer scuze nu am stiut sa ma exprim.Nu ma sperie costurile de intretinere,fiindca am avut o nemteasca si m-am saturat de ea,acum o reparam acum cadea altceva etc.Tocmai de aia am luat o masina japoneza caci auzisem de fiabilitatea ei. In final intrebarea corecta era De ce iti cumperi o masina o conduci o perioada scurta de timp dupa care o vinzi,care oricum nu se compara cu nici o alta masina (din segmentul ei).cunosc caz ,a cumparat-o a facut cateva drumuri dupa care a vandut-o si a mai si pierdut o suma destul de considerabila de bani.