Discutii Foto/video
Merci de urari
Week end-ul asta am facut app 1000 fotografii cu d5000 dar si cu un d90.
Desi din recenzii diferenta vitezei de focalizare pare nesemnificativa...se simte mai rapid d90-ul, display-ul este genial, putandu-ti da seama inca din momentul ftografierii de reusita ei, acumulatorul tine de 2 ori mai mult, blitz-ul este mai bun.
Odata descarcate pe laptop, diferentele dintre fotografii nu se mai vad, sau cel putin nu le mai vad eu(am reusit sa amestec peisajele facute cu cele doua aparate pe Valea Oltului, ambele cu 18-55 si nu le-am putut separa decat dupa codificarea din denumire).
Pana una alta, fotografiez tot ce prind.
Week end-ul asta am facut app 1000 fotografii cu d5000 dar si cu un d90.
Desi din recenzii diferenta vitezei de focalizare pare nesemnificativa...se simte mai rapid d90-ul, display-ul este genial, putandu-ti da seama inca din momentul ftografierii de reusita ei, acumulatorul tine de 2 ori mai mult, blitz-ul este mai bun.
Odata descarcate pe laptop, diferentele dintre fotografii nu se mai vad, sau cel putin nu le mai vad eu(am reusit sa amestec peisajele facute cu cele doua aparate pe Valea Oltului, ambele cu 18-55 si nu le-am putut separa decat dupa codificarea din denumire).
Pana una alta, fotografiez tot ce prind.
- Fişiere ataşate
-
- DSC_0465.JPG (4.9 MiB) Vizualizat de 2533 ori
QUOTE (i2c @ Feb 14 2011, 09:25 PM) imaginea e luata de pe terasa "hotelului" de langa hotelul TRAIAN? asa... de curiozitate
nu de alta dar ...daca ne intalnim pe-acolo, sa stam putin de vorba...
Yep.
O data la o luna mai scap cate un week/end pe acolo...sa mai schimb aerul...
Ce mica e lumea...
Poate ne sincronizam odata la o intalnire.
nu de alta dar ...daca ne intalnim pe-acolo, sa stam putin de vorba...
Yep.
O data la o luna mai scap cate un week/end pe acolo...sa mai schimb aerul...
Ce mica e lumea...
Poate ne sincronizam odata la o intalnire.
Aparatul e decent. Acum mai ai nevoie de o sticlă rapidă măcar și cam asta e. Probabil 35mm ți se va părea mai accesibil. Sau str?ngi bani pentru 50mm f/1.4
Angel by c6t9, on Flickr
Excelent dacă fotografiezi tot ce prinzi, dar ?ncearcă să prinzi c?t de c?t diverse corelații, ajută să determini setările corecte pe viitor. Sau dacă nu corecte, cele care să dea rezultatul urmărit.
Fast by c6t9, on Flickr
Angel by c6t9, on Flickr
Excelent dacă fotografiezi tot ce prinzi, dar ?ncearcă să prinzi c?t de c?t diverse corelații, ajută să determini setările corecte pe viitor. Sau dacă nu corecte, cele care să dea rezultatul urmărit.
Fast by c6t9, on Flickr
Incerc sa folosesc cat mai putin modul auto care poate fi chiar enervant, atunci cand imi ridica blitz-ul cand mi-e lumea mai draga.
Ma obisnuiesc pe zi ce trece cu aparatul si uneori mi se pare ca exagerez incercand sa setez manual aproape toate cotele / iso-ul, shutter-ul, app..-ul.Oricum, din intamplare, ies si cadre interesante.
Autobracketingul este f tare, iar pentru ca traim in Ro si Photomatixul este moca, ies si HDR-uri.
Iata si prima incercare...
http://www.flickr.com/photos/13902667@N ... otostream/
Ma obisnuiesc pe zi ce trece cu aparatul si uneori mi se pare ca exagerez incercand sa setez manual aproape toate cotele / iso-ul, shutter-ul, app..-ul.Oricum, din intamplare, ies si cadre interesante.
Autobracketingul este f tare, iar pentru ca traim in Ro si Photomatixul este moca, ies si HDR-uri.
Iata si prima incercare...
http://www.flickr.com/photos/13902667@N ... otostream/