Hello to all Mitsubishi fans

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
BobbyC
EVO I

Mesaj de BobbyC » Vin Iul 20, 2007 11:23 am

Fata mea....
Fişiere ataşate
Imag0681.jpg
Imag0681.jpg (62.81 KiB) Vizualizat de 5427 ori

BobbyC
EVO I

Mesaj de BobbyC » Vin Iul 20, 2007 11:25 am

Bordul noaptea....
Fişiere ataşate
Imag0691.jpg
Imag0691.jpg (57.28 KiB) Vizualizat de 5427 ori

BobbyC
EVO I

Mesaj de BobbyC » Vin Iul 20, 2007 11:35 am

Ha ...si ca amanunt de ultima ora, la 1 statie de tramvai de mine a mai aparut tot o Mitsa de 2 litrii neagra ca si a mea , dar cu alte jante....
Daca posesorul intra pe forum eu stau in Giulesti si poate ne vedem sa stam la o bere cu Mitsele noastre....
Mai este inca una tot neagra si tot intre noi dar este cea de 1,6, acum toate 3 au numere rosii, dar ale lor sunt pe leasing....

Daniel

Mesaj de Daniel » Vin Iul 20, 2007 2:55 pm

Sa o stapanesti santos, si s-o conduci fara incidenta neplacute

BobbyC
EVO I

Mesaj de BobbyC » Vin Iul 20, 2007 4:49 pm

Multam fain Daniel.

Andrei Suzuki
EVO I

Mesaj de Andrei Suzuki » Vin Iul 20, 2007 6:52 pm

Sa-ti traiasca!Arata bine rau. Dar,ce as face eu daca mi-as lua Lancer de 2.0:as schimba imediat evacuarea (ma rog,doar toba finala) sau as pune un tips,ceva pt ca asta stock arata aiurea rrau.Nu inteleg de ce naiba n-au pus si ei ceva mai frumos,ceva mai mare.

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Vin Iul 20, 2007 10:27 pm

Sa o conduci cu placere si fara probleme. A mea sper sa vina saptamana viitoare.

andrei

Mesaj de andrei » Sâm Iul 21, 2007 11:52 pm

Sa ai parte de multi kilometri fara incidente cu ea si sa ne tii la curent cu eventualele modificari. Te-ai gandit la vreo ceva in afara de pleoape, "lautari" (a se citi cd player) si alarma? In cazul in care ceilalti proprietari de Mitse nu sunt pe forum, ai putea sa ii inviti tu, eu ma gandeam sa facem o campanie publicitara cu flyere..

BobbyC
EVO I

Mesaj de BobbyC » Lun Iul 23, 2007 4:15 pm

Salutari,

Am facut primii 400 Km cu Mitsa.Ce pot spune ma indragostesc de ea din ce in ce mai mult.Am dus-o la socrii in Rucar si am avut ocazia sa ma joc cu ea si pe serpentine.E un deliciu, nu am cuvinte.Pe autostrada la dus nu m-am dat la ea mai mult de 135 km/h, dar la intoarcere am dus-o o portiune scutra si pana la 160.Adrenalina pura.Imi place la nebunie cum se aseaza pe sosea, efectiv zici ca e lipita.Iar ca stabilitate pe serpentine...nu am cuvinte.

2dor multumesc pentru urari si ce sa-ti zic asteptare cat mai usoara....stiu ce inseamna.

andrei mercic de asemenea pentru urari, iar la modificari deja ma gandesc..dar ptr moment mai stau o tara pentru simplul fapt ca sa cam terminat bugetul....
Sunt de acord cu campania publicitara dar cum facem flyerele?.
Vreau o toba Borla care sa sune mai tare, o pereche de jante eventual pe 17'' (ma gandesc la Scorpion - Poison series, care sincer imi plac f mult), evident pleoape de la Accolade, si probabil un sticker finut (Mitsubishi scris in japoneza pe fond alb sau argintiu pe capota - desi aici cred ca ma bat cu sotia ca ei nu prea ii plac)... , plus etrierii vopsiti rosii, lautarii vor fi ALPINE 9871 probabil ala la 6 milioane, si mai incolo poate un woofer plus un filtru K&N dar sa vedem ce spun cei de la M CAR

Ptr moment cam atat si astept parerile voastre referitoare la viitorul aspect si acum astept sa fac 1500 cand o sa incep sa ma dau cu adevarat la ea.... :twisted: :twisted: :twisted:

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Lun Iul 23, 2007 7:37 pm

S-o stapinesti sanatos, fara incidente!

Despre viteza, lasa ca te faci tu mare. Ieri i-am aratat pe A2 noului Ford Mondeo cum e sa dai flash-uri la masini. La 200 a-nceput sa gifaie si a lasat-o moale.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”