Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
andrei

Mesaj de andrei » Sâm Ian 15, 2011 4:17 am

Evo-Detailing vine la recomandarea unui prieten de-al meu, e ok.

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Sâm Ian 15, 2011 6:36 pm

Eu ii stersesm topicul, n-am stiut.

Ma gandeam, nu ar fi mai elegant sa se poate posta clipuri de pe youtube embeded? Ar arata si pagina respectiva mai bine si ar fi mai usor de accesat filmuletele.

andrei

Mesaj de andrei » Sâm Ian 15, 2011 11:16 pm

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Ian 19, 2011 4:18 pm

Ce facem cu Tiborg ? A deschis un topic nou cu aceeasi problema doar ca in alta parte decat unde incepuse sa discute ? vacanta cu warn ? stergem de undeva discutia ?
Aici si aici sunt discutiile din dilema mea

gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Mie Ian 19, 2011 4:36 pm

Pexule, am mutat eu filmuletul lui taboo pe topicul corect si am sters postul tau ca nu-si mai are rostul acum

Cu Tiborg, eu zic topic nou inchis. 3 oameni i-au raspuns in interval de o zi, mie unul mi se pare suficient si motivatia lui nu sta in picioare.

De fapt l-am si inchis si l-am anuntat dincolo. Spusesem de warn dar totusi nush daca merita pentru atata lucru.

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Mie Ian 19, 2011 5:51 pm

Merci ...

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Mie Ian 26, 2011 2:27 pm

Mai exista carti de vizita din alea facute de apple pt extreme wheels? Mi-am adus aminte de ele cand am descoperit o multime de mitsubishi in cartieru' minunat...

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Ian 27, 2011 11:50 pm

Eu nu mai am , le-am dat pe toate atunci la cei care au fost , vezi Pex poate mai are .

In alta ordine de idei : am tot citit pe forum sfaturi cum sa facem sa declaram altceva la politie in caz de accidente ( cel ma recent , la Zimbet la jurnal ) .
Din punctul meu sunt ilegalitati si nu ar trebui sa le toleram , la fel si cursele de masini , viteze , etc. Suntem totusi un forum public , un forum in care lumea vine si se documenteaza , citeste patanile noastre , si vrem sa fim / sa parem ceva mai mult , nu doar o adunatura de posesori de masini japoneze care fac ilegalitati . Asta este punctul meu de vedere . Incepusem sa modific prin topicul lui Zimbet , dar imi dau seama ca este foarte mult si e deja tardiv ...
Credeti ca este comunism asta , parerea mea de mai sus ?

Topic deschis de cineva , continuat de altcineva .... Adica , buei , eu nu pot posta , pune tu anunt si pe urma il continui eu ...

http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=5782

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Vin Ian 28, 2011 3:20 am

Deja au sarit calu ...unu incepe si altu continua...si uite asa fentam regulamentu ... asta e magarie....
Daca spuneau de la bun inceput cine si ce vinde era alta treaba, dar asa tind sa cred ca .......

andrei

Mesaj de andrei » Vin Ian 28, 2011 8:00 am

Asteptam un raspuns din partea lor si vedem ce decizie luam..

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”