Lancer 2008 2.0 Invite Vs Intense

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
paul.todea
EVO I

Mesaj de paul.todea » Joi Feb 21, 2008 7:04 pm

trebuie sa fie l areprezentante.In orce caz daca nu este incercati la un tinichigiu.Orice tinichigiu poate confectiona un scut intr-o zi.Eu am la octavia si mi-a salvat baia de ulei de 2 ori.Nu as crede sa fie probleme cu garantia

thor
EVO I

Mesaj de thor » Sâm Mar 01, 2008 7:15 pm

QUOTE (uly_acdc)Avand in vedere ca anul trecut am spart o janta de 800eur...mi-e putin frica, oricum voi avea Casco dar mi-e sila de drumuri la politie, asigurari, service, etc. Apropo, stie cineva cam cu cat timp inainte se face rezervarea la service-ul Mitsubishi?
La brasov sunt disponibile cu plata pe loc cele doua versiuni ....motorina.....pe unu...adica varianta Invite l-am luat eu ieri....
Tot ieri era disponibil un Invite 2.0 la Ploiesti....livrare in max 5 zile culoare gri inchis metalizat...21800 E

uly_acdc
EVO I

Mesaj de uly_acdc » Dum Mar 02, 2008 2:23 pm

QUOTE (thor)QUOTE (uly_acdc)Avand in vedere ca anul trecut am spart o janta de 800eur...mi-e putin frica, oricum voi avea Casco dar mi-e sila de drumuri la politie, asigurari, service, etc. Apropo, stie cineva cam cu cat timp inainte se face rezervarea la service-ul Mitsubishi?
La brasov sunt disponibile cu plata pe loc cele doua versiuni ....motorina.....pe unu...adica varianta Invite l-am luat eu ieri....
Tot ieri era disponibil un Invite 2.0 la Ploiesti....livrare in max 5 zile culoare gri inchis metalizat...21800 EAm comandat deja un Intense 2.0 Stone Grey, care conform contractului trebuia sa ajunga la depozitul din Pitesti pe 29.02....m-au anuntat ca vor fi ceva intarzieri (nu au spus exact cat) o sa-i sun maine sa vad ce se intampla.

Astia nu uita niciodata sa mentioneze in contractele pe care te pun sa le semnezi "penalizari pt neplata la timp"...in schimb clientul tb sa "inteleaga" atunci cand sunt probleme.

Esti sigur ca ala de 21800 nu e intense?

thor
EVO I

Mesaj de thor » Dum Mar 02, 2008 2:43 pm

Asa e...am scris gresit....e varianta Intense....
..mereu incurc denumirile astea.....sunt apropiate ca sonoritate...

andrei

Mesaj de andrei » Lun Mar 03, 2008 1:54 am

QUOTE (uly_acdc)Adunat cu weekend-ul trecut am bagat vreo 200km...mai putin acum, sper ca ma voi recupera pt niste raiduri mai serioase.
Multi inainte, asfalt uscat!

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Vin Mar 14, 2008 2:02 pm

eu am invite si acum imi vine sa mor ca nu am ales instyle

oricum am facut deja 600 KM - sunt super multumit de masina

thor
EVO I

Mesaj de thor » Dum Mar 16, 2008 8:19 pm

...eu zic ca merita sa dai cei o mie si ceva de euro...mai precis...1500......sa iei varianta Intense.....
...sa zicem ca pragurile si spoilerul nu au justificare practica...ci doar ca aspect....dar...rotile pe 18 arata excelent....iar sistemul audio pe langa faptul ca suna excelent....are si magazia de 6 cd-uri toate mp3....
..mie nu imi pare rau de nici un euro pe care l-am dat in plus....

uly_acdc
EVO I

Mesaj de uly_acdc » Dum Mar 16, 2008 9:54 pm

QUOTE (thor)...eu zic ca merita sa dai cei o mie si ceva de euro...mai precis...1500......sa iei varianta Intense.....
...sa zicem ca pragurile si spoilerul nu au justificare practica...ci doar ca aspect....dar...rotile pe 18 arata excelent....iar sistemul audio pe langa faptul ca suna excelent....are si magazia de 6 cd-uri toate mp3....
..mie nu imi pare rau de nici un euro pe care l-am dat in plus....

Vineri l-am luat din Otopeni: Lancer Intense 2.0 Stone Grey; am facut cam 500km zilele astea.
Ce imi place:cuplul motorului si tinuta de drum.Este foarte rigida...incep sa ma obisnuiesc. Intradevar, jantele de 18 sunt super, iar sistemul audio suna ff bine.
Ce nu-mi place:plasticele - ar fi putut sa foloseasca si ei unele mai moi...vom vedea cum se comporta in timp, idea e sa nu inceapa sa scartaie.

vvede
EVO I

Mesaj de vvede » Mar Dec 16, 2008 7:54 pm

Recunosc ca nu postez la locul potrivit insa nu am gasit altul mai potrivit
M-ar interesa o comparatie intre Instyle si Intense
Stiu ca Instyle ofera in plus navigatie cu touch screen, xenon si tapiterie din piele. Am uitat ceva?
De asemenea din ce am mai citit pe ici pe colo, MMSC-ul ofera optiuni suplimentare in ceea ce priveste computer-ul de bord. Ma insel?
Si acum lovitura de gratie :
- se poate ca un coleg cu Instyle sa posteze poze cu optiunile din MMSC? (si nu ma refer la cele de navigatie)
- dar un coleg cu Intense?

Va foarte multumesc si imi cer scuze

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Mar Dec 16, 2008 8:39 pm

muuuuuult mai util decat a posta poze cu optiunile ar fi manualul pentru MMCS, cred eu ca o sa iti spuna mult mai multe decat pozele.

l-am pus eu pe rapidshare, este varianta in engleza: mmcs manual english

este pus pe free si se poate downloada de maxim 10 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”