2011 Lancer Ralliart , 2.0t 240cp, Orient Red
- las ruinas
- EVO I
Sincer poate dealerul ar fi trebuit sa mai bage ceva benzina (apropo a mea avea 24 de km la bord cand am primit-o - sper ca nu se dadusera si ei o tura cu masina, si nici nu cred ca au adus-o pe roti de la Otopeni pana in Baneasa). Producatorul pune cat mai putina penzina in rezervoare din doua motive banuiesc: sa nu existe pericol de explozie la transport (accidente se mai intampla si cu vapoarele si cu platformele) si sa nu fie tentant pentru hoti sa tot gaureasca diverse masini. Cu dealerul e alta problema, el ar putea sa bage 10l (ce naiba 50 RON) si sa te poti duce apoi singurel la benzinarie.
Azi am avut zi de spalat roti - le-am facut frumoase pe cele de vara, acum le-am lasat sa se usuce in garaj si maine sa le dau cu silicon si impachetarea. Are vreo importanta cum le montez la primavara (Yokohamele stock) sau trebuie mentinute pe aceeasi pozitie (care a fost fata dreapta trebuie montat tot acolo samd)?
Azi am avut zi de spalat roti - le-am facut frumoase pe cele de vara, acum le-am lasat sa se usuce in garaj si maine sa le dau cu silicon si impachetarea. Are vreo importanta cum le montez la primavara (Yokohamele stock) sau trebuie mentinute pe aceeasi pozitie (care a fost fata dreapta trebuie montat tot acolo samd)?
QUOTE (las ruinas @ Dec 29 2010, 06:46 PM) Oare nu sunt penibili cei care vand masini noi (in acest caz de 25000 euro) cu rezervorul gol? Daca se strica ceva la masina si incepea distractia cu reparatul, garantia, etc....
Sunt. Eu am luat 2 Forester XT o dată. Alea consumă. Deși era o benzinărie aproape, cei de la Rădăcini nu ne-au lăsat să plecăm așa și au mai pus vreo 5l de mașină, să fie. Deci se poate. Mi se pare penibilă situația de mai sus
Sunt. Eu am luat 2 Forester XT o dată. Alea consumă. Deși era o benzinărie aproape, cei de la Rădăcini nu ne-au lăsat să plecăm așa și au mai pus vreo 5l de mașină, să fie. Deci se poate. Mi se pare penibilă situația de mai sus
[/quote]
Crezi ca mai conteaza cum le montezi la 200 Km cat ai parcurs cu ele!?Totusi incearca sa le montezi cum au fost
[/quote]
Crezi ca mai conteaza cum le montezi la 200 Km cat ai parcurs cu ele!?Totusi incearca sa le montezi cum au fost
QUOTE (wall @ Dec 29 2010, 06:08 PM) ....Azi am avut zi de spalat roti - le-am facut frumoase pe cele de vara, acum le-am lasat sa se usuce in garaj si maine sa le dau cu silicon si impachetarea. Are vreo importanta cum le montez la primavara (Yokohamele stock) sau trebuie mentinute pe aceeasi pozitie (care a fost fata dreapta trebuie montat tot acolo samd)?
Eu recomandat sa le montezi cum au fost
Eu recomandat sa le montezi cum au fost
Pozeeeeee...s-ar zice ca spalatul face bine la aparatul foto.
- Fişiere ataşate
-
- P1170737.JPG (1.21 MiB) Vizualizat de 2567 ori
-
- P1170675.JPG (1.2 MiB) Vizualizat de 2586 ori
-
- P1170649.JPG (1.15 MiB) Vizualizat de 2555 ori
-
- P1170647.JPG (1.21 MiB) Vizualizat de 2544 ori
-
- P1170603.JPG (1.3 MiB) Vizualizat de 2600 ori
-