XENOANE pe Colt :)
[quote name='Стре
'
In alta ordine de idei, imi cer scuze ca sunt off-topic, dar imi poate recomanda cineva (de preferinta de pe forum, nu cont facut pentru reclama) o firma de xenoane cat de cat de bun simt si pe cineva care vinde serios?
Multumesc!
[/quote]
Acum am vazut postarea ta , eu am cumparat de la www.bluexenon.ro si sunt foarte multumit.
'
In alta ordine de idei, imi cer scuze ca sunt off-topic, dar imi poate recomanda cineva (de preferinta de pe forum, nu cont facut pentru reclama) o firma de xenoane cat de cat de bun simt si pe cineva care vinde serios?
Multumesc!
[/quote]
Acum am vazut postarea ta , eu am cumparat de la www.bluexenon.ro si sunt foarte multumit.
- radu-lancer
- EVO VII
Salutare.
Baieti si fete am si eu o nelamurire. Vreau sa pun xenox pe masina prietenei. Are un Colt, deci este in familia Mitsu.
Mitsu Colt /2009 cumparat/ 1.5 109 cp benzina . Ea are din fabrica faruri cu halogen , bec pt faza scurta bec pt faza lunga.
Ce H trbuie sa cumpar? Se poate pune la un Colt de exp HB4 9006 35w 6000k?
Vreau sa montez xenon doar pt faza scurta.
Se poate asa ceva? Ce imi recomandati? H7,1 etc?
Mersi
Baieti si fete am si eu o nelamurire. Vreau sa pun xenox pe masina prietenei. Are un Colt, deci este in familia Mitsu.
Mitsu Colt /2009 cumparat/ 1.5 109 cp benzina . Ea are din fabrica faruri cu halogen , bec pt faza scurta bec pt faza lunga.
Ce H trbuie sa cumpar? Se poate pune la un Colt de exp HB4 9006 35w 6000k?
Vreau sa montez xenon doar pt faza scurta.
Se poate asa ceva? Ce imi recomandati? H7,1 etc?
Mersi
Pai scoate un bec de faza scurta si vezi de care e, si ii cumperi bex xenon de tipul ala. Ea are modelul pre-facelift? H7 atunc pe scurta. Asta cu facelift are H4.
Dar cu xenon in far cu oglinda o sa primeasca multe complimente in trafic.
http://pal-guide.com/search.php?lc=glob ... crit=26913
Dar cu xenon in far cu oglinda o sa primeasca multe complimente in trafic.
http://pal-guide.com/search.php?lc=glob ... crit=26913
- teLOVEsc_08
- EVO I
QUOTE (buzzuc @ Feb 9 2008, 05:35 AM) exista cineva care a pus xenoane pe un colt ? si daca da :-) poate pune si niste poze sa vedem cum da :-D
10x
Nu prea reusite pozele dar ca idee.........
10x
Nu prea reusite pozele dar ca idee.........
- Fişiere ataşate
-
- DSC01893.JPG (3.5 MiB) Vizualizat de 6304 ori
-
- Fotografie0961.jpg (473.28 KiB) Vizualizat de 6304 ori
- radu-lancer
- EVO VII