Activitatea Moderatorilor
- metal_militia
- EVO I
- metal_militia
- EVO I
Eu zic sa o pasuim prima data, e si ea o fata cu probleme la masina. Oricum e pe calea ce buna ca isi cauta solutii pe un forum auto si nu suna "iuuubiii, iar s-a stricat porcaria asta de masinaaaa...ah si ma grabeam la mall cu fetele"
Am schimbat subtitlul topicului cu La multi ani. Era scris "onomastice" si de fapt e "onomastici"
andrei_B a facut 2 topicuri noi inutil, am mutat posturile unde trebuia (dupa indelungi incercari ) si i-am dat si 10% warn pentru ca nu a postat cum trebuie si pentru ca nu a dat search.
Am schimbat subtitlul topicului cu La multi ani. Era scris "onomastice" si de fapt e "onomastici"
andrei_B a facut 2 topicuri noi inutil, am mutat posturile unde trebuia (dupa indelungi incercari ) si i-am dat si 10% warn pentru ca nu a postat cum trebuie si pentru ca nu a dat search.
- metal_militia
- EVO I
http://mitsu.ro/forum/index.php?s=&sho...ost&p=81453
reclama mascata?
Eu i-am salvat numarul ca zice de dezmambrari ca e 1100lei o capota si 1200 lei o bara
reclama mascata?
Eu i-am salvat numarul ca zice de dezmambrari ca e 1100lei o capota si 1200 lei o bara