2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
Salut,
Din cate observ ai masina inmatriculata in moldova. Eu am auzit ca in moldova si ucraina combustibilul e mult mai ieftin ca in romania si ma bate gandul sa ma duc si eu sa alimentez din moldova sau ucraina(benzina 95). Eu sunt din galati deci am doar vreo 10km pana in vama cu moldova si vreo 15 pana in vama cu ucraina. Merita sa alimentez din aceste 2 tari, calitatea benzinei e buna sau risc sa imi stric masina?
Din cate observ ai masina inmatriculata in moldova. Eu am auzit ca in moldova si ucraina combustibilul e mult mai ieftin ca in romania si ma bate gandul sa ma duc si eu sa alimentez din moldova sau ucraina(benzina 95). Eu sunt din galati deci am doar vreo 10km pana in vama cu moldova si vreo 15 pana in vama cu ucraina. Merita sa alimentez din aceste 2 tari, calitatea benzinei e buna sau risc sa imi stric masina?
Am fost un ucraina sa pun benzina 22km dus, 22 intors adica 44km in total, au intrat 53 litri platind 42euro(am vrut sa platesc cu cardul dar dupa ce am bagat pinul de 2 ori tot nu vroia si am renuntat) daca plateam cu cardul iesem ceva mai ieftin. A fsot o experienta asta cu ucraina care nu cred ca o mai repet a doua oara. Partea buna ca pretul benzinei e undeva la 60% din pretul de la noi partea praosta : pierzi cam 5 ore in vami, platesti vreo 15 ROn taxe la vama moldoveneasca la ucrainiei te controleaza foarte amanuntit iar daca au ei chef iti scot si tapiseria de la usi(eu am scapat), mau prins cu un sprey paralizant in masina de care am uitat si a trebuit la intoarcere sa le dau spaga o punga de cafea. Deci castigul e mult prea mic si nu justifica timpul pierdut i nvami. Oricum odata trecuta granita cu romania parca intri intr-o alta lume ramasa cu vreo 30-40 ani in urma: masini extrem de vechi(multe lada, mozvici etc) drumuri pline de gropi, satele si orasele mai mici arata de parca sunt parasite, in vami controale mai ceva ca pe vremea comunismului. Mentionez ca a fost prima data cand am fost in partea asta a europei de est. Singurul avantaj e ca la ucrainieni toate preturile sunt simtitor mai mici ca la noi. Ei inca mai comercializeaza la statiile peco benzina de 80, 90, 92 si cea mai buna e de 95 si foarte rar gasesti benzina cu cifra octanica 98 sau 100.
lol... daca intrai pe la Albisoara n-o pateai la fel... + ca ai PETROM exact dupa vama... nici 100m nu faci... mai e un lukoil la 4-5km... si un rompetrom la 15-20km... doar ca diferenta e cu mult mai mica... nici nu cred ca te vor controla... pe tine te-au controlat ca nu aveai o cursa planuita sau rude... chiar nu stiu cum e la ucraieneni... nu am ami fost de 5-6ani cel putin pe la ei...