2010 Lancer Sportback Ralliart

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
sicae2k
EVO I

Mesaj de sicae2k » Mie Dec 15, 2010 6:11 pm

masina e incredibila pe zapada, are o tractiune fantastica.
am fost vineri noaptea spre brasov, cand drumul era nasol si radeam singur in masina.
totul e sa nu pui frana... la frana se comporta ca orice alta masina.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mie Dec 15, 2010 6:46 pm

Foarte frumoase jantele. Sa le stapanesti sanatos.

wall

Mesaj de wall » Mie Dec 15, 2010 10:58 pm

Pana la urma se potrivesc jantele de 16 pe ralliart? Ca mi-as lua 16" 6.5" cu anvelope 205/60/R16 UG7+.
Benzina 95 sau 98?

Despre masina si omologarea individuala: se pare ca o sa trebuiasca sa trec si eu prin aceeasi metodologie. Vad ca pe 3 septembrie ai facut-o si pe 10 septembrie ti-ai luat cartea de la RAR. Nu merge mai repede? Nu-ti da cartea in aceeasi zi cand te duci la ei cu COC-ul? Cat te-a costat omologarea la RAR te rog? Si ce acte au fost necesare in afara de factura si COC? Mi-e mi-au facut o programare la RAR pe 28 decembrie si as vrea sa o inmatriculez totusi anul asta ca sa nu platesc taxa de poluare in 2011. Daca iti mai amintesti, orice informatie imi potate fi de folos. Multumesc mult.

sicae2k
EVO I

Mesaj de sicae2k » Mie Dec 15, 2010 11:11 pm

salut!
fizic se potrivesc jantele de 16', nu ating in frane. dar nu apar ca piesa pe codul masinii. eu am preferat sa raman pe 18'.
benzina de 98, neaparat, scrie si pe capacul de la rezervor....
omologarea individuala mi-au facut-o cei de la tiriac auto, de unde am cumparat masina, eu doar m-am dus cu masina la RAR si s-au ocupat ei de toate cele, nu stiu cat costa, ce acte, etc.
eu mi-am luat cartea dupa o saptamana pentru ca ajungeam numai in weekend-uri in brasov, dar cred ca se da de pe o zi pe alta.
daca te duci la rar pe 28 nu au cum sa o inmatriculezi anul asta. la circa financiara depui o cerere si mai dureaza si acolo vreo 2 zile lucratoare pana iti emit aia hotararea cu suma pe care o ai de plata pentru taxa de poluare.
personal nu cred ca schimba astia taxele de la 1 ianuarie, le mai ia cateva saptamani pana se dezmeticesc.

succes!

wall

Mesaj de wall » Mie Dec 15, 2010 11:43 pm

Multumesc pentru raspuns. O sa ma duc cu COC-ul la circa financiara sa o inscriu, sa platesc impozit samd. Eu am luat euro 5 (euro 4 s-au terminat ca sa zic asa chiar in fata mea) deci ar trebui sa nu aiba ce sa-mi calculeze. Optimist incurabil...eu tot sper ca reusesc inmatricularea (trebuie sa mi-o fac singur ca e luata pe pf nu pe leasing, iar dealerul nu se ocupa asa repede de acte). Oricum foarte frumoasa culoarea. Eu sincer iti spun ca mi-ar fi placut asa dar pur si simplu nu am avut curajul sa o aleg. E rosie, la sugestiile incrucisate ale familiei (in sensul ca unii o doreau neagra, unii rosie, eu alba - dar alb nu mai aveau).
Dupa ce o primesc deschid si eu un thread ca sa nu mai fiu parazit pe al tau

CASCO RCA pe unde ti-ai facut si daca se poate si pe la ce pret?
Daca vrei presuri si tavita de portbagaj vezi ca e un post facut de Mircea pe bursa (eu mi-am luat deja dar inca ma uit la ele ca nu am in ce sa le pun- masina ar veni saptamana viitoare se pare).

sicae2k
EVO I

Mesaj de sicae2k » Joi Dec 16, 2010 9:49 am

eu mi-am luat masina cu banu' jos, si cu toate astea dealerul s-a ocupat sa imi scoata cartea de identitate.
pentru restul hartiilor am alergat eu.
nu cred ca poti merge la circa finanaciara cu COC, iti trebuie cartea de la rar.
casco si rca am la bcr asigurari. nu stiu nimic despre ei, sper sa nici nu aflu.
am deja tavita si presuri de cauciuc, sunt bune, le recomand!
sa pui poze cu masina sa o vedem si noi!

sicae2k
EVO I

Mesaj de sicae2k » Joi Dec 16, 2010 1:21 pm

sa ma si plang un pic: diferenta enorma de pret la jante intre site-ul din america si ce am gasit aici. mai mult de dublu...

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Joi Dec 16, 2010 1:39 pm

Nu te ajungea mai ieftin daca le luai direct de acolo ?

sicae2k
EVO I

Mesaj de sicae2k » Joi Dec 16, 2010 1:51 pm

nu trimit aia in rromanica

dumi_id
EVO I

Mesaj de dumi_id » Mar Dec 21, 2010 1:04 pm

Un e-bay...te ajuta. Sunt multi care comanda de acolo si daca ai lua prin cineva care face comert online frecvent ai vedea ca adaosul nu este mare (<30% cu tot cu transport).

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”