Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
andrei

Mesaj de andrei » Mie Dec 15, 2010 9:31 am

Eu cred ca daca ar fi avut ceva benefic de spus si nu ar fi cautat doar atentie o putea face aici, pe PM sau la fel de bine la tel - nr meu nu ii este strain.

Am preferat sa sterg postul/

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Lun Dec 20, 2010 11:26 pm

unde se verifica data la care s-a primit warn? ...asta ca sa nu intreb pe un topic public

andrei

Mesaj de andrei » Lun Dec 20, 2010 11:35 pm

Dai click pe nivelul warn-ului

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Joi Dec 23, 2010 6:39 pm

http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... &start=120

inca 10%?..ultimii 10? ce parare aveti?

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Dec 23, 2010 8:18 pm

Hai sa nu il jumulim desi ma mira ca 90% nu ii ajung... Oricum, o apreciere pe un jurnal de bord nu e chiar un offtopic, doar unde e evident, eu zic ca o merita. Insa e doar o parere, mai sunt si altele de ascultat

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Joi Dec 23, 2010 11:52 pm

E posibil sa fi fost eu nervos ca mi-am lovit masina azi!

Apropo, va cer aici ajutorul ca nu vreau sa fac publica vestea asta, daca stiti vreun centru de dezmembrari care are piese de Lancer clasic (preferabil si gri) va rog sa imi dati un numar de telefon, un mail, orice. Am nevoie de capota, bara fata (doar bara, fara grila de jos proectoare sau prelungire), grila fata si probabil un far stanga de 2.0, dar asta nu neaparat. Dau o naveta de bere ca daca nu gasesc ma rupe la portofel sa imi iau piesele noi...doar capota e peste 700lei

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Dec 24, 2010 1:52 am

Ce facusi mah nenorocitule ? stricasi bunatate de masina ? sa nu mai spun pleoapele alea frumoase ? O sa-l sun pe Teanu ( daca nu-l suni tu ) ca el si-a luat multe piese pt masina de la dezmembrari , de undeva din Pitesti .
Din ce spui tu acolo e destul de lejer , bine ca esti tu ok . EU cand am lovito in fata , am schimbat bara , capota , aripa , faruri, si nu am dat tare . Mama masii de Logan ...
Mai naspa ca e si acum de sarbatori cand ar trebui sa fim mai linistiti ... Sorry man pt incident

andrei

Mesaj de andrei » Vin Dec 24, 2010 3:02 am

Imi pare rau de ce-ai patit, sunt cateva dezmembrari prin preajma, o sa merg sa vad daca au clasice. Cred ca se intampla ceva, era sa fac si eu buba dimineata, noroc cu un nene cu un Outie ca a franat si mi-a facut loc sa ma repliez.

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Vin Dec 24, 2010 10:34 am

Pleoapele sunt in regula, macar atat
Nu am fost atent ca vorbeam la telefon, a pun frana toata coloana si fiind o apa noroioasa pe jos am alunecat direct in fundu unui Logan.
Sigur s-a razbunat masina pe mine, ca veneam de la un parc auto unde cautam o masina mica si ieftin de intretinut si gheisa mea s-a simtit amenintata....

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Vin Dec 24, 2010 12:13 pm

Asta nu e ajunul Craciunului, e ajunul busiturilor

Ce scria in topicul cu vanzarea pensionarului meu.... Ceva le gat de facelift. Pai sapt trecuta am pupat frontal pe la 40 knh un stalp e beton. Numai ca eu am avut bulan gramada de bullbar ca l-am facut strasnic, de altfel eram si eu pus in aceeasi situatie ca metalu` . Am scapat oarecum ieftin: bullbar nitel indoit, cu 6/10 suruburi de prindere rupte, capota nitel infundata, aripa dr fata putin presata, grila crapata, ochelar far spart si carcasa de semnalizare dr fata sparta. Costuri reparatie: Nimic, ca mai am 2 pajero-uri de unde sa iau piese, din care unu e la culoare .
Metale, daca tu ai vrut Lancer, nah...ce sa-ti fac... Daca vrei, iti fac un bullbar pt a ta, data viitoare o sa patesti ca mine cand mergi la politie sa faci dovada, ma intrebat nea garcea: " Da... Stalpu e inca in picioare, nu ? "

Ia si 2 pozne, una cu faceliftul pajero si cealalta cu urmele pe zapada direct in stalp, peste contrasens. Ce mai, headshot
Fişiere ataşate
P091210_23.25.jpg
P091210_23.25.jpg (502.47 KiB) Vizualizat de 1395 ori
P101210_12.05__02_.jpg
P101210_12.05__02_.jpg (565.97 KiB) Vizualizat de 1395 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”