2010 Mitsubishi Asx 1.6 117cp 2wd Invite Polar White
QUOTE (rudibedy @ Dec 11 2010, 11:59 AM) Am o intrebare in legatura cu Hill Assist, mie mi se pare ca la mine nu merge. Cand esti in panta trebuie sa apesi pana la capat pedala de frana ca sa intre in actiune sau doar atat cat sa tina masina pe loc?
Da....apesi pina la capat adica masina sa fie oprita ca urmare a frinarii.....si continui sa tii apasat pe frina.Hill Assist actioneaza doar din momentul in care ridici piciorul de pe frana pina cind apesi acceleratia......1-3 secunde maxim.HA nu tine masina pe loc in panta ca un inlocuitor al franei de serviciu sau franei de mana.....e doar un ajutor
Da....apesi pina la capat adica masina sa fie oprita ca urmare a frinarii.....si continui sa tii apasat pe frina.Hill Assist actioneaza doar din momentul in care ridici piciorul de pe frana pina cind apesi acceleratia......1-3 secunde maxim.HA nu tine masina pe loc in panta ca un inlocuitor al franei de serviciu sau franei de mana.....e doar un ajutor
@malakai .....nu stiu cum e la lanceru nou. la clasic (si nu e prima masina la care am observat treaba asta) pentru a functiona incalzirea in oglinzi trebuie sa apesi butonul de dezaburire luneta. inainte de a avea mitsa am avut o skoda superb, la care incalzirea in oglinzi functiona autoamat, din sistemul de climatizare, in functie de temperatura de afara. cand am luat mitsa, m-am speriat ca nu functioneaza prima data, dupa care am observat ca daca e cuplata dezaburirea pe luneta, se incalzesc oglinzile. asa e si la fiesta ce o am de la munca. si la ambele, dupa o anumita perioada se dezactiveaza, din motive de protectie. verifica de curiozitate (in ambele variante, tii mana pe oglinzi si vezi cand is calde).