Hello to all Mitsubishi fans
Optiunea pentru atasare, apare doar la butonul "Raspunde", nu si la "quick reply". Acolo, vei gasi un camp "Adaug? un ata?ament", cu doua casute: "Nume fi?ier" si "Comentarii". In dreptul casutei "Nume fi?ier" ai butonul "Browse", folosindu-te de el selectezi poza pe care vrei sa o uploadezi, apoi apesi pe "Adauga atasament", astepti sa se reincarce pagina (timp in care se face upload la poza respectiva) si reiei pentru fiecare poza in parte. Dupa ce ai terminat, apesi "Trimite".
Atentie!
Datorita faptului ca nu am reusit sa il conving sa dea resize automat pentru pozele mari, am setat ca una dimensiunile maxime ale pozelor atasate sa fie 600 de pixeli (indiferent daca sunt pe W sau H). Spor!
Atentie!
Datorita faptului ca nu am reusit sa il conving sa dea resize automat pentru pozele mari, am setat ca una dimensiunile maxime ale pozelor atasate sa fie 600 de pixeli (indiferent daca sunt pe W sau H). Spor!
Inca nu am reusit sa pun pozele pentru ca sunt 1280 x 960, dar gasesc eu o solutie.....
Un sfat unde gasesc si eu pleoape pentru Mitsa?Am vazut unele care o aduc la fata de zici ca e EVO..si tare mi-ar place sa imi iau si eu . :twisted: :twisted:
Aveti idee de ceva preturi si pe unde se pot gasi?
Multumesc anticipat
Un sfat unde gasesc si eu pleoape pentru Mitsa?Am vazut unele care o aduc la fata de zici ca e EVO..si tare mi-ar place sa imi iau si eu . :twisted: :twisted:
Aveti idee de ceva preturi si pe unde se pot gasi?
Multumesc anticipat