multumesc mult mayer_maryus
asa e motive pot fi multe,bujiile sunt noi,sonda lambda la fel,la delcou nu m-am uitat,intr-o seara am observat insa pe intuneric,pe firul de la fise face un fel de scantei pe mijlocul firului,m-am gandit ca poate e slabita vreo fisa si nu are curentul necesar pentru scanteie, aici in sighisoara nu mai merg cu ea la mecanic,pentru ca am fost pana acum la 7 care cica rup gura targului,si tot degeaba,macar unii au fost cu putin obraz,si dupa ce si-au dat cu presupusul,au recunoscut ca totusi nu le place sa lucreze la astea japoneze,daca era golf m-ar fi ajutat,in cazul asta nu isi mai merita zic eu numele de mecanic,ci mecanic golf,e rusinos pentru tara asta,sa gasesti asa greu un service care sa iti rezolve problema
in ultima instanta cred ca asta imi ramane de facut,o sa contactez pe cineva cu carisme de dezmembrat,si o iau la rand cu schimbatul,da de gasesc intr-un final problema
ca ultime noutati,cred ca am nevoie de garnitura la baia de ulei,mutseste uleiul la inbinare,si garnitura la capacul de sus al motorului,unde scrie mitsubishi,nu stiu cum ii spune,si cu siguranta trebuie schimbat ambreiajul,motorul urca in ture bine,dar viteza nu mai creste asa bine,si in plus intra greu in viteza 1 si marsarier,iar la relanti se aude din cutia de viteze un scartait urmat de lovituri repetate,iar cand apas ambreiajul nu se mai aud.
spuneai ceva de niste discuri de frana pe fata,daca mai e valabila oferta si ai bineinteles timp,ti le cumpar,urmeaza sa cumpar si placutele pe spate,pe fata am de la chacha,si mai am nevoie de discuri sa pun la punct si sistemul de franare.apropo multumesc pentru sfaturile cu curatirea etrierilor,am efectuat operatiunea si merg bine acum,cand o sa schimb discurile o sa scot tot din instalatie,si suflu aer sa curat instalatia...e placut sa lucrezi singur la masina,si mai ales sa vezi ca iti iese

numai bine tuturor
maama cat ai scris, imi fug literele di monitor ....
bujiile sinoi daca sant nedecvate saunu-s originale iti pot face figuri....
-firul de la fisepierde curentsi asta poate sa fie principala cauza 9ia unu cu imprumut ) o sa vezi ca am dreptate
si nu e slabita vreo fisa, pur si simpl pierde curent ...
-ti-am dat rezolvare mai sus cu pierderea de ulei
-la cutiee normal sa intre greu in treptele 1 si back pt ca masina sta pe loc, restul le poti scimb si fara ambbreiaj...
e dus discul si, daca o sa mai mergi decalesti si placa si te fo...ti pe ele tre sa cumperi tot chitul...
- discuril, of discurile...( o sa le dau dar am nevoie de timp mai mult dcat de oxigen (aer ca aer respriam sau ma rog inspiram) , o sa i le dau dar tre timp...
-nu te sfatuiesc sa scoti lichidul de franare s sa suflii conductele...e doar un sfat faci cum vrei dar dupa aia sa nu vii pe forum cu intrbari cum se aeriseste coductele sau alte bazaconii ca nu-ti mai tine frana ...ca nu-ti spun ) sant masini de 30 de ani care are lichidul original de frana tu dc drec vrei sa arunci cu banii si sa-ti omori neuronii ? ca o sa ai de furca ...