XENOANE pe Colt :)
Ce urat. Cam nesimtit si vanzatorul care ti le-a dat/pus, sigur stie ca sunt slabe kiturile pe care le vinde, dar le baga oamenilor pe gat pt ca probabil si-a luat 100 o data, si pana nu le vinde pe alea altceva nu-ti da. Mergi la el si plange-te, poate iti recuperezi banii, sau sa iti dea macar niste balasturi bune, digitale, cu care sa o ia frumos instalatia. Bateria o ai de mult? Instalatia cum e montata? Am intrebat mai sus. Ai fire in plus de la baterie, un releu, sigurante, etc, sau direct pe firele de la far? Tu parca ai H4. "Faza lunga" e multumitoare acum?
problem solved. . am inlocuit drosserele pe cheltuiala mea bineanteles ca nesimtitu ma luase ca isi descompleteaza setul de philips, de parca era vina mea. . si dupa ce ca er ampregatit sa platesc dif de 130 ron am platit de fapt 180 si l-am dat dracu de taran, iar alta data nuvoi mai apela la el. . macar a primit mitsi in final ce vroiam: xenoane de mos :-)?
pai tocmai ca i-am si subliniat faptul ca ii las becurile philips din set care sunt mai scumpe ca ale mele si faptul ca scapa si mai rpede, iar el facea pe prostu. . crede-ma alex ca daca vroiam; aveam ac de cojocul lui (sunt avocat) si ii puteam face probleme, dar ma grabeam ca am fugit intre 2 intalniri si daca intarziam la semnarea unui contract pierdeam mult mai mult de 50 ron. Probabil ca pe asta a si mizat,iar eu pana acum am mai facut diverse operatiuni la el de care am fost multumit, dar de acum s-a lins pe bot de bani de la mine. . .l-am gsit pe net site max alarm pe sos giurgiului spre iesirea din buc dupa benzinaria mol pe partea stanga. . .
Tipic romanesc, in loc sa fie om cu tine pt ca ii esti client fidel, el te'a tzacat cu prima ocazie, sa scoata acum un ban, fara sa-i pese ca pierde mai mult pe viitor.
Sa inteleg ca acum ai 2 balasturi groase in plus? Cred ca stiu pe cineva care are nevoie, ca are instalatia busita, dar nu stiu daca e de la balasturi sau becuri. Poate a lui n-o fi asa sensibila, ca are 1.5-ul diesel, si baterie mai zdravana.
Sa inteleg ca acum ai 2 balasturi groase in plus? Cred ca stiu pe cineva care are nevoie, ca are instalatia busita, dar nu stiu daca e de la balasturi sau becuri. Poate a lui n-o fi asa sensibila, ca are 1.5-ul diesel, si baterie mai zdravana.
pai nu am nici un balast in plus; tocmai ca ideea e ca am dat 460 ron pe o combinatie de instalatie de xenon: am becurile de la prima si drosserele de philips can-bus de la a 2-a . Pe alea proaste le-a oprit...eu cica am platit diferenta (care trebuia sa fie de 130 lei) dar de fapt m-a mai facut de 50 asa ca si le descompleteaza...da-l dracu ca ma scarbeste cand imi aduc aminte mentalitatea asta romaneasca de a lua atat cat poti de mult cat mai repede chiar daca in perspectiva pierzi (daca procedam si eu a fel in meseria mea eram mort de foame de mult) ...important e ca am rezolvat problema...ca sa nu fiu off topic pt gekados: poti pune xenoane sunt super; doar sa ai grija sa fie can-bus ca altfel ai probleme...
nici nu prea mai ai nevoie...concluziile spun eu ca s-au cam tras: poti pune can-bus cu bec de 6000k (pt performanta maxima)..la desteptu asta unde am pus eu erau 400 ron cu tot cu montaj; philips (ca idee, nu ca ar trebui sa te duci la el; eu am explicat considerentele pt care am facut-o si daca as fi pus de la inceput can bus nu mai aveam probleme)...