Cheie Breloc - Mitsu

Scrie răspuns
zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mar Noi 30, 2010 11:32 pm

@ Directoru nu cred 100%... plec la brasov...

@ IAN pai de ce mai ai nevoie de cheia veche... acuma cu asta briceag si cea de rezerva ai 2 chei... + ca aia veche nu merge fara chip...

IAN
EVO I

Mesaj de IAN » Mie Dec 01, 2010 7:44 am

Salut,
Oricum vreau sa o pastrez, pentru ca e cheia originala a masinii -daca vreodata mai fac o copie o sa o fac dupa ea.
Cit despre partea cu "cipul" la ritmul in care evolueaza tehnica nu pot stii cum in citeva luni se ajunge la o "clonare"fara probleme a cipului original Mitsubishi.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mie Dec 01, 2010 5:41 pm

la cat de usor se cloneaza de exemplu cardurile, cipurile de la chei cred ca sunt o bagatela

Directoru
EVO I

Mesaj de Directoru » Mie Dec 01, 2010 7:14 pm

Lasa ca vedem noi cum ne intalnim.

Fshhh
EVO I

Mesaj de Fshhh » Sâm Dec 04, 2010 2:36 pm

Am si eu o rugaminte la voi, cei care v-ati facut deja cheia briceag si va si merge
Daca puteti/aveti timp/vreti, v-as fi foarte recunoscator daca ati posta aici sau la tutoriale sau unde vreti voi, cat mai detaliat cum se muta circuitele si totul in cheia briceag.
Ma astept la raspunsuri gen e foarte usor, sau ce nu ai inteles...nu asta vroiam sa aflu ci acele detalii care nu le-a spus nimeni pe forum, daca se taie din acele 3 picioruse care se afla in interior ca sa intre circuitele cum trebuie, daca se scobeste partea dintre gaura care este deja a butoanelor si cea care va fi pentru portbagaj...chestii de genul asta...
Vroiam sa ma apuc s-o fac, dar as vrea sa stiu in mare inainte sa ma apuc la ce trebuie sa ma astept.
Mersi!

Fshhh
EVO I

Mesaj de Fshhh » Dum Dec 05, 2010 1:08 am

Mi-am facut curaj pana la urma...si dupa cateva incercari am reusit s-o fac...m-am chinuit mai mult ca nu am vrut sa separ butoanele si am incercat sa fac niste santuri pentru legaturile alea dintre ele...pana la urma m-am lasat pagubas si le-am separat.
Dar acum am o alta intrebare Voua vi se pare cumva ca a scazut distanta de la care actioneaza telecomanda? Sincer asa imi lasa impresia...o fi doar o parere dar la mai mult de 20 de metri nu imi mai descuie masina...

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Dum Dec 05, 2010 12:42 pm

1. distanta nu stiu daca pot sa te ajut... eu o folosesc doar la portbagaj... deschidere/inchidere de ala alarma...
2. neaparat trebuie taiate legaturile dintre butonase
3. pentru gaura de portbgaj se da o gaura de 8mm si dupa una de 10-12 pentru locas...
4. nu cred ca trebuie de ros mult pentur o functionare perfecat a butoanelor, eu m-am folosit de un foarfece pentru a scoate cativa microni la butoane...
5. e putin chin de imbinare a cheiei, deoarece toate componentele sunt separate si se prind prin presa proprie a cheiei...

p.s. cu putina rabdare reusesti ...

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mar Dec 07, 2010 6:35 pm

am ridicat si eu cheia astazi in sfarsit, ma apuc de mesterit.
ps @zimbet, nu prea stai pe la birou.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Mar Dec 07, 2010 8:03 pm

QUOTE (nini @ Dec 7 2010, 06:35 PM) ps @zimbet, nu prea stai pe la birou.
sunt plecat din tara de vineri... ajung maine/joi...

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Joi Dec 09, 2010 9:58 am

cand montati trageti putin de arculet pentru a-l lungi si a-l tensiona mai mult.

mie deja mi-a scapat de trei ori; de cand l-am "customizat" e ok.

Scrie răspuns

Înapoi la “Tranzactii incheiate”