2010 Mitsubishi Asx 1.6 117cp 2wd Invite Granite Brown
Covorasele nu cred ca sunt bonus....ca alea le-am primit si eu.....si nu am auzit pe careva de pe aici sa fi primit masina fara covorase(mochetutza ,nu de cauciuc)
Iar daca ai reusit sa scoti 2 revizii gratuite....e deja un castig.Pt ca primele 2 revizii la benzina costa undeva la 400 eur.....deci una peste alta nu cred ca esti in pierdere.
Sa auzim de bine
Iar daca ai reusit sa scoti 2 revizii gratuite....e deja un castig.Pt ca primele 2 revizii la benzina costa undeva la 400 eur.....deci una peste alta nu cred ca esti in pierdere.
Sa auzim de bine
Pe mine m-a dus masina in RON la cursul ING cam 86338 RON, la BNR ar fi fost 84481, diferenta este de 1857 RON adica cam 400 euro cat reviziile. Deci le-am cam platit in avans, pentru ca din cate am inteles ceilalti cumparatori au luat la curs BNR.
Oricum acum nu mai conteaza, astept masina cu nerabdare
Oricum acum nu mai conteaza, astept masina cu nerabdare
Nu cred ca am luat-o de la importator, ce firma e? Eu am luat-o de la M Car Distribution, deci clar dealer-ul. In contract scrie la cursul ING din ziua platii, probabil ca s-a schimbat ceva intre timp si acum se face la cursul ING. Masina am luat-o din Bucuresti...probabil ca in alte parti e altfel.
Si eu tot la cursul ING am avut de platit, este o situatie jalnica deoarece:
1. Am cerut sa platesc direct in euro, nu se poate ca sa vedeti ca daca si cu parca, contractul fiind in euro...
2. Nu am gasit curs mai prost la alta banca ca la ING....
Dar na, atita timp cit noi acceptam, ei vor continua... eu am facut gura la inceput ca sa fie contractul in lei, nu a mers....
1. Am cerut sa platesc direct in euro, nu se poate ca sa vedeti ca daca si cu parca, contractul fiind in euro...
2. Nu am gasit curs mai prost la alta banca ca la ING....
Dar na, atita timp cit noi acceptam, ei vor continua... eu am facut gura la inceput ca sa fie contractul in lei, nu a mers....