Membri Noi
Aloha se pare ca sunt ultimul membru inregistrat momentan numele meu e George 24 years old, damn ) sunt din buftea si inca nu sunt cu mashina in trafic ca nu am numere - neimatriculata .... astept sa ies cu ea Posed un Mitsubishi Lancer 1.6 16v gri an `92 cu kit de evo 1 ... sau cel putin asa mi sa spus
Sper sa o scot cat mai rpd pe drum si sa ne intalnim. Pace
Sper sa o scot cat mai rpd pe drum si sa ne intalnim. Pace
ms. momentan mai aranjez un pic la ea pana o sa fac bani de inscris ca deee suntem in ro :| dar o sa fac cateva poze sa o prezint
app. daca mai are cineva un lancer din `92 pls i need some help ... nu gasesc piese tuning nici macar becuri din bord :|
PS. sa nu ma injurati daca fac prostii pe forum nu am folosit pana acum forumuri si nici intr-un club nu am fost pana azi asa ca take me easy eventaual sfaturile sunt foarte bine venite din partea tuturor.
app. daca mai are cineva un lancer din `92 pls i need some help ... nu gasesc piese tuning nici macar becuri din bord :|
PS. sa nu ma injurati daca fac prostii pe forum nu am folosit pana acum forumuri si nici intr-un club nu am fost pana azi asa ca take me easy eventaual sfaturile sunt foarte bine venite din partea tuturor.
- titel cojocaru
- EVO I
buna seara ma numesc titel cojocaru am 43ani administrator firma si din luna iulie 2010 sunt posesor de mitsu pajero din 2008.fiind un vis mai vechi al meu m-am riscat si am facut leasing desi vremurile sunt c-am tulburi dar n-am mai rezistat deoarece la momentul achizitionarii masina nu avea decat 20000km in 10 luni de la inmatriculare.sper sa apara mai multi posesori de pajero pt schimb de informatii.am cont si pe club.rv iind posesor de rulota.