Jante Tabla
caut jante de tabla pentru coltul meu, sa pun anvelope de iarna. am tot fost si am mai intrebat de jante, dar mai toti imi spun ca nu prea gasesc pentru ca sunt "speciale" pentru mitsubishi ( din cauza detaliilor tehnice). la reprezentanta au aia cica o promotie, dar ajunge la minim 2500 ron (in functie de cursul euro), si tare as vrea sa gasesc ceva mai ieftin per total. problema mea principala sunt jantele: nu prea gasesc. as fi recunoscator daca cineva ma poate ajuta cu o informatie ceva despre jante tabla (as vrea de 15). daca are cineva de vanzare sau stie pe cineva, va rog spuneti-mi. poate reusesc sa trec de iarna mai ieftin..
De asemenea sunt compatibile jantele de la Smart ForFour (Coltul este construit pe sasiul de Smart ForFour).
Chiar saptamana viitoare o sa intru in posesia a 4 jante de tabla de la un fost posesor de Smart ForFour, perfecte pentru anvelope 175/65R14 (asa cum am in talon).
Eu zic sa nu cautati jante de tabla noi pentru ca mai jos de 250 RON/buc nu gasiti. Eu dau undeva la 250 - 300 RON pe toate 4 (inca negociez). Cautati Second Hand (pe internet, pe unde vreti) si cautati jante 5,5J cu 4x114.3 ET46 pentru anvelope 175/65R14 (care sunt muuuult mai ieftine decat 205/45R16).
Sper ca n-am gresit la datele tehnice...
Chiar saptamana viitoare o sa intru in posesia a 4 jante de tabla de la un fost posesor de Smart ForFour, perfecte pentru anvelope 175/65R14 (asa cum am in talon).
Eu zic sa nu cautati jante de tabla noi pentru ca mai jos de 250 RON/buc nu gasiti. Eu dau undeva la 250 - 300 RON pe toate 4 (inca negociez). Cautati Second Hand (pe internet, pe unde vreti) si cautati jante 5,5J cu 4x114.3 ET46 pentru anvelope 175/65R14 (care sunt muuuult mai ieftine decat 205/45R16).
Sper ca n-am gresit la datele tehnice...
momentan am 205/45r16 iar in talon mai am trecut 195/55r15 si asta as vrea sa-mi si pun. jantele noi am cautat si eu pe net si la fel, minim 250 janta. de aceea incerc sa gasesc ceva sh, jante de 15. multumesc pentru date, pe astea le stiam si eu de fapt, dar acum sunt sigur.
pe unde am fost si am intrebat de jante m-au luat ca se gasesc foarte greu si ca s-ar putea sa nu gasesc decat la reprezentanta si tot felul de vorbe "incurajatoare". sper sa primesc niste ajutor aici la mitsu.
@coobra: merci si daca mai stii de alte oferte .... nu ezita
pe unde am fost si am intrebat de jante m-au luat ca se gasesc foarte greu si ca s-ar putea sa nu gasesc decat la reprezentanta si tot felul de vorbe "incurajatoare". sper sa primesc niste ajutor aici la mitsu.
@coobra: merci si daca mai stii de alte oferte .... nu ezita
cu jantele am rezolavat-o pana la urma... urmeaza batalia pentru anvelope... multumesc mult pentru ajutor.
mai am doar o singura nelamurire: oare se vor potrivi suruburile de jantele mele actuale la cele de tabla? am vazut ca s-a mai discutat ceva asemanator pe forum, dar sincer nu am inteles nimic. unii spuneau ca se potrivesc, altii ca nu, ca se slabesc in timp. pana la urma cum e?
mai am doar o singura nelamurire: oare se vor potrivi suruburile de jantele mele actuale la cele de tabla? am vazut ca s-a mai discutat ceva asemanator pe forum, dar sincer nu am inteles nimic. unii spuneau ca se potrivesc, altii ca nu, ca se slabesc in timp. pana la urma cum e?
Sunt unele piulite pentru jante de aliaj care au o forma mai ciudata, cum sunt cele de Lancer. Cele de lancer se portivesc la jante de tabla, ca doar trebuie sa poti prinde roata de rezerva, dar puse pe janta arata ca niste ciuperci.
La colt piulitele au conul ala un pic mai mare, dar merg linistit si pe jante de tabla si nici nu arata rau.
La colt piulitele au conul ala un pic mai mare, dar merg linistit si pe jante de tabla si nici nu arata rau.