Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Noi 09, 2010 8:51 pm

Si mie mi se pare ca mr. nice a sarit un pic calul, dar nici replicile lui mentor_squad nu prea il disculpa. Personal cred ca e bine ca feedbackul sa fie in acelasi topic cu cel de vanzare pentru ca altfel topicurile de reclamatii vor fi accesate de foarte putini.
Eu cred ca daca mentor crede ca cineva vrea doar sa ii strice imaginea, poate sa solicite dovezi in sprijinul acuzatiilor care i se aduc. Totusi am impresia ca nu vrea dovezi. Poate stie el mai bine.
Eu zic ca mr nice si-a dat feedback-ul. Orice alta dezvoltare a subiectului nu isi are rostul.

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Mar Noi 09, 2010 9:36 pm

Sau mai simpatic, deschis la sectiunea bursa, un topic separat gen: "Aprecieri/Plangeri Cumparatori/Vanzatori". Astfel, cu cat mai multa lume "se plange" acolo sau vorbeste de bine, vom sti si noi (comunitatea mica Mitsu.ro), la cine sa ne adresam cand vrem sa cumparam/vindem ceva. Pe alte forumuri am mai vazut astfel de topicuri si chiar sunt constructive, atata timp cat nu se caca unul pe altul in public.
Eu personal sustin ideea.

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Mar Noi 09, 2010 11:28 pm

Mr. Nice si-a spus odata parerea. restul parca are loc la "Combat zone"

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Mar Noi 09, 2010 11:51 pm

Parere personala referitor la MS ( parere formata in urma colaborarii )

Am cumparat un set de xenon cu un bec ars de la el ...eh asta e, ghinionu meu dar ce m`a impresionat cel mai mult a fost faptu ca l`a trimis pe taicasu in bucuresti sa`mi dea un bec nou
Eu cel putin nu am nimic de reclamat si chiar a fost ok

Iar referitor la Mr.Nice exagereaza din cale afara intr`adevar si MS se ascunde printre randuri ....dar totusi tot forumu a ajus un cambat zone ( vb lui andrei )

andrei

Mesaj de andrei » Mie Noi 10, 2010 6:02 am

O sa iau legatura cu cineva de la Dimsport, s-a precizat ceva de ei pe acolo. Sunt curios care e povestea si din punctul altora de vedere.

andrei

Mesaj de andrei » Mie Noi 10, 2010 12:54 pm

+ inca 10% warn lui the1 pt offtopic.

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Mie Noi 10, 2010 1:13 pm

A mai ramas vreun user fara warn pe forum ?

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Mie Noi 10, 2010 3:29 pm

Iar a inceput unu sa derapeze pe topicul lui mentor squad, care se pare ca nu e chiar un comerciant model. Idei? Inchidem topicul? Dam warnuri? Ban?...

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Noi 10, 2010 5:05 pm

Am vazut si eu ca a mai sarit unul la gatul lui Mentor Squad .... D-rive este userul .
In continuare spun ca un topic de vanzare este doar pentru vanzare , un topic de feedback e doar pentru asta . Spun asta si ma uit la topicurile lui Mentor cate posturi sunt care nu au legatura cu topicul initial ...
Ca sa nu stai sa cauti feedbackul pentru un anumit comerciant , putem sa-i obligam cumva prin regulament sa-l aiba la semnatura , dar , doar daca are deschis un topic despre el de catre un alt user , un topic de feedback initiat de altcineva din comunitate .
@Klez : da, mai sunt useri , dar toata lumea care calca pe bec o sa fie avertizata .

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Mie Noi 10, 2010 5:36 pm

Am mutat parerile despre MS in alt topic cu feedback ca prea se aglomerase lumea la circ. Eu zic sa ramana acel topic de feedback, chiar daca e se spune in el de bine sau rau, dar macar sa stim pe viitor de la cine sa cumparam sau nu. Daca se ajunge la bai cu rahat in public, atunci cred ca se poate warn-ui, suspend-ui, ban-ui, etc-ui....
@Cristi: Am obs ca nu chiar toti au warn, dar m-i se pare prea "aspra" metoda asta. Probabil ar trebui intai anuntat omul despre greseala, cu un link catre regulament, apoi daca insista, vine warn-ul repede dupa el. Poate asa-s eu... mai iertator...

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”