Autoforum - Prima Tv
am o mica mare problema cu emisiunea asta. imi place mult si de fiecare data cand o prind o urmaresc. insa nu este o regularitate orei de difuzare, astfel ca de multe ori am pierdut-o. am observat ca la prima tv e in general problema asta.
pentru saptamana trecuta s-a postat ora la care se difuzeaza. gabi, pentru maine nu stii la ce ora va fi sau de ce nu ai mai scris?
mersi mult de intelegerea....frustrarii:)
pentru saptamana trecuta s-a postat ora la care se difuzeaza. gabi, pentru maine nu stii la ce ora va fi sau de ce nu ai mai scris?
QUOTE (sebasita @ Nov 5 2010, 03:48 PM) am o mica mare problema cu emisiunea asta. imi place mult si de fiecare data cand o prind o urmaresc. insa nu este o regularitate orei de difuzare, astfel ca de multe ori am pierdut-o. am observat ca la prima tv e in general problema asta.
crede-ma ca aceeasi mare frustrare o am si eu... mai ales ca eu am de suferit mult cu audienta din cauza asta
teoretic, emisiunea este trecuta in grila la 10.30, dar practic nu a inceput niciodata la ora asta... de regula cam pe la si un sfert... ata ete - Prima TV
crede-ma ca aceeasi mare frustrare o am si eu... mai ales ca eu am de suferit mult cu audienta din cauza asta
teoretic, emisiunea este trecuta in grila la 10.30, dar practic nu a inceput niciodata la ora asta... de regula cam pe la si un sfert... ata ete - Prima TV
respectarea orei din program e o mare problema la prima. cre ca doar carcotasii intra la ora fixa....k han...is vedete. restu.....cand da domnu. inclusiv la filme:))
apropos de autoforum, ca sa nu fiu8 off topic....de multe ori am cautat pe net, gaseam programul....si pe cand ma puneam la tv, era ultimul material si era gata emisiunea.
oricum, felicitari pentru format si pentru materiale:)...poate o sa reusesti sa o duci la o televiziune mai puternica dpdv audienta..bani etc:)
gabi...mai ai si vreo colaborare cu revista de specialitate?
apropos de autoforum, ca sa nu fiu8 off topic....de multe ori am cautat pe net, gaseam programul....si pe cand ma puneam la tv, era ultimul material si era gata emisiunea.
oricum, felicitari pentru format si pentru materiale:)...poate o sa reusesti sa o duci la o televiziune mai puternica dpdv audienta..bani etc:)
gabi...mai ai si vreo colaborare cu revista de specialitate?
Cu scuzele de rigoare pentru absenta din ultimele saptamani, imi permit sa va anunt sumarul emisiunii din 4 decembrie:
Forum: Sigla Chevrolet
Prezentare: Renault Latitude
Prezentare: Nissan Leaf
Se intampla: Luminile MB si Smiley
Va urez sa gasiti in ghetute exact cadoul pe care il asteptati de la Mos Nicolae!
Forum: Sigla Chevrolet
Prezentare: Renault Latitude
Prezentare: Nissan Leaf
Se intampla: Luminile MB si Smiley
Va urez sa gasiti in ghetute exact cadoul pe care il asteptati de la Mos Nicolae!