Mitsubishi Lancer X (tuning si modificari optice)
Mi-am adus aminte ca am vazut pe undeva si am si gasit. Intra AICI. Nu iti zice exact ce si cum se desface, dar cred ca iti dai seama dupa pozele mai de la sfarsit.
Una din piese trebuie sa iasa prima numai din cleme iar apoi ai suruburi si cleme. Cam asta e principiul. Prima data m-as uita daca iese plasticul din stanga butonului INFO. Daca reusesti, esti asteptat cu un tutorial (cu poze) in sectiunea Do-It-Yourself.
AICI sunt mai multe linkuri postate de zimbet de unde poti sa mai vezi cum se desface una/alta prin masina.
Una din piese trebuie sa iasa prima numai din cleme iar apoi ai suruburi si cleme. Cam asta e principiul. Prima data m-as uita daca iese plasticul din stanga butonului INFO. Daca reusesti, esti asteptat cu un tutorial (cu poze) in sectiunea Do-It-Yourself.
AICI sunt mai multe linkuri postate de zimbet de unde poti sa mai vezi cum se desface una/alta prin masina.
Faza e ca displayul nostru e un lcd monocrom, iar dimensiunea pixelilor e mult mai mare decat la noul display. Culoarea displayului nostru este data din spate de niste leduri care pot fi verzi sau rosii. La display-ul nou fiecare pixel are culoarea lui, iar lumina din spate este alba. Cred ca ceasurile au in ele un mic computer care citeste informatiile din computerul masinii si le afiseaza.
In mod sigur nu se poate face display-ul actual sa arate ca cel nou. Sunt sigur ca nici inlocuirea display-ului nu e posibila pentru ca fiecare culoare/pixel e controlat de undeva din spate. Pe langa asta, nu vinde nimeni doar acel display, ci numai ceasurile cu totul.
In mod sigur nu se poate face display-ul actual sa arate ca cel nou. Sunt sigur ca nici inlocuirea display-ului nu e posibila pentru ca fiecare culoare/pixel e controlat de undeva din spate. Pe langa asta, nu vinde nimeni doar acel display, ci numai ceasurile cu totul.
- laudia1975
- EVO I
- ciprian_dobretrifan
- EVO I