Starea Drumurilor

Locuri pe care le-ati vizitat sau care le aveti in plan. Starea drumurilor
Scrie răspuns
body
EVO I

Mesaj de body » Mar Oct 26, 2010 2:54 pm

Drumul dupa Targoviste nu e prea bun , l-am facut acum cateva luni , ma rog eu venit pe Ploiesti - Tragoviste -Rucar Bran . E clar mai bun pe DN 1 . Si au fost si ceva radare . E de vizitat mausoleul de la Dragoslavele si daca tot ajungi la Rucar da o fuga la Ciocanu - Sirnea e spre Bran , undeva la un moment dat o iei la stanga si mai mergi pe un drum de tara cam 5 km , e o zona superba , liniste tot ce vrei , si sunt si ceva pensiuni , o ferma de struti . E foarte frumos .
Ai aici o harta http://www.pensiuneapuideurs.ro/amplasare/harta.jpg
Eu am descoperit zona pt ca , incredibil, da' pe acolo trece o conducta magistrala de gaze si noi am proiectat pe ea o instalatie .

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Vin Oct 29, 2010 10:59 pm

Pai ca sa ajungi din Targoviste spre Rucar fara a trece prin periferia Campulungului ( intersectia de la Holcim) trebuie intradevar sa faci dreapta dar nu in Dragoslavele ci spre Dragoslavele in Stoienesti. Scurtezi vreo 15 km dar drumul are o bucata de vreo 5 km care e drum de piatra de munte.Fac drumul asta aproape in fiecare weekend spre o casuta pe care o am chiar pe bucata neasfaltata si stiu al drq de bine cum e drumul...

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Mar Noi 02, 2010 2:26 pm

Gropi astupate şi instalaţii electrice refăcute pe Transfăgărăşan pentru filmările cu Nicolas Cage

Filmările pentru producţia cinematografică "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" au ?nceput, astăzi, pe Transfăgărăşan, ?n zona de nord a judeţului Argeş, fără Nicolas Cage, care are rolul principal, el fiind ?nlocuit de dublură, un cascador care va filma mai multe scene pe motocicletă.

Circulaţia rutieră va fi ?nchisă zilnic ?ncep?nd de astăzi p?nă ?n 6 noiembrie, ?n intervalul 9.00 - 16.00, de la intrarea ?n cheile Argeşului p?nă la Barajul Vidraru, iar drumarii au astupat gropile de pe acest tronson, care cuprinde trei tuneluri, ?n timp ce instalaţia electrică a acestora a fost refăcută pentru ca filmările să se desfăşoare ?n bune condiţii, potrivit Mediafax.

La filmarea primelor scene din film a fost adus şi un elicopter special echipat, acesta fiind folosit ?n zona Cheilor Argeşului, de la hidrocentrala de la Căpăţ?neni p?nă la Barajul Vidraru şi de la Cabana Capra p?nă la tunelul de la B?lea.

http://www.libertatea.ro/stire/gropi-as ... 09524.html

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Mie Ian 19, 2011 3:15 pm

Regim legal de viteza majorat pentru mai multe tronsoane de drumuri nationale

Conform unui comunicat al Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., pe raza a 88 de localităţi, regimul legal de viteză s-a majorat de la 50 km/h la 70 km/h, pentru autovehiculele din categoriile ?A? şi ?B?.

Localităţile, drumurile naţionale care le tranzitează, poziţiile kilometrice ale limitelor acestora, precum şi regimul legal de viteză anterior şi actual, la nivel naţional, pe raza celor 88 de localităţi, se prezintă astfel:
http://www.garajul.ro/blog/2011/01/19/r ... nationale/

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Ian 19, 2011 4:15 pm

Pai unele sectoare sunt de multa vreme pe acest regim , care se vrea nou . Vezi pozitiile 63-72 .

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Ian 19, 2011 7:38 pm

Ce multe are BN-ul

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Feb 18, 2011 11:10 am

Drumul Oradea - Arad - Timisoara - Moravita stiti cumva in ce stare este in 2011?

speed29
EVO I

Mesaj de speed29 » Dum Feb 20, 2011 6:47 pm

Buba este intre Oradea si Arad milioane de petice si denivelari,in rest este bun.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Feb 21, 2011 1:24 am

am fost anul trecut pe Oradea-Arad. A ramas la fel? era un fel de santier si denivelari multe. Ca daca nu e nimic nou bun ocolesc pe la unguri.

speed29
EVO I

Mesaj de speed29 » Mar Feb 22, 2011 6:57 am

Cred ca tot puzzle a ramas

Scrie răspuns

Înapoi la “Drumetii”