Tepari De La Iricad Galati
Buna ziua tuturor posesorilor de mitsubishi,deschid acest topic pentru pentru a nu cumva sa faceti greseala sa va duceti la cei mai mari tepari,incompetenti.................... si as mai putea continua.TEPARII DE LA IRICAD-GALATI.
In urma unui accident si reparat prin polita Casco ,teparii asa ai voi numi pe asti ade la Iricad Galati,au pus pe masina in cauza piese sh impotriva a ceea ce a dat asiguratorul respectiv piese noi in speta este vorba de o masina din 2008,asta ca respect pentru clientii ce faceau revizia si si-au cumparat masina de la ei,pasul urmator a fost bineinteles contactarea avocatului si vorbit cu importatorul daca ati avut asemenea probleme cu dealerii-tepari ca astia din Galati nu va sfiiti sa ma intrebati.
In urma unui accident si reparat prin polita Casco ,teparii asa ai voi numi pe asti ade la Iricad Galati,au pus pe masina in cauza piese sh impotriva a ceea ce a dat asiguratorul respectiv piese noi in speta este vorba de o masina din 2008,asta ca respect pentru clientii ce faceau revizia si si-au cumparat masina de la ei,pasul urmator a fost bineinteles contactarea avocatului si vorbit cu importatorul daca ati avut asemenea probleme cu dealerii-tepari ca astia din Galati nu va sfiiti sa ma intrebati.
- diablo_666
- EVO I
QUOTE (artshop13 @ Oct 13 2010, 12:50 PM) tu esti justin? ai luat-o de la vacari? ce ti a spus fratele tau cristi
Da mi-au cam tras-o dar nu ma las dar nu ma las le cer 10 000 ron despagubiri in instanta,vorba ta niste vacari nu uitati dragi forumisti de evitat.
QUOTE (diablo_666 @ Oct 14 2010, 10:26 AM) Cred ca "fratili lui" i-a zis sa-si ia o nemteasca sh si el s-a incapatat sa-si ia japoneza de la vacari.
Crezul tau este gresit,the sith lord conduce un L200 cosmos black cu care ma dau mare pe ulite prafuite si pe drumuri de munte
QUOTE (Tanaka @ Oct 13 2010, 02:34 PM) Incerc o traducere...
"tu esti, justin (sith lord)?"
"ai luat masina de la vacari (service)?"
"ce ti a spus fratele tau cristi" (cred ca se refera la el - artshop13)
Corect,experienta asi spune cuvantul
Da mi-au cam tras-o dar nu ma las dar nu ma las le cer 10 000 ron despagubiri in instanta,vorba ta niste vacari nu uitati dragi forumisti de evitat.
QUOTE (diablo_666 @ Oct 14 2010, 10:26 AM) Cred ca "fratili lui" i-a zis sa-si ia o nemteasca sh si el s-a incapatat sa-si ia japoneza de la vacari.
Crezul tau este gresit,the sith lord conduce un L200 cosmos black cu care ma dau mare pe ulite prafuite si pe drumuri de munte
QUOTE (Tanaka @ Oct 13 2010, 02:34 PM) Incerc o traducere...
"tu esti, justin (sith lord)?"
"ai luat masina de la vacari (service)?"
"ce ti a spus fratele tau cristi" (cred ca se refera la el - artshop13)
Corect,experienta asi spune cuvantul
Ok, sa incep cu inceputul prietenul meu artshop13 ,,cristi,, si-a cumparat un mitsubishi l200 cutie automata ,piele,incalzire scaune etc o masina super de care m-am indragostit si pe care mi-am luat-o si eu modelul intense in 2008 si cu care intr-un moment de neatentie m-am urcat pe o saraca dacie 1300 din 75 la el dauna totala la mine farul,bara si aripa fata ,bineinteles nu stiu ce mi s-a intamplat in ziua respectiva ,,credeam ca sunt in Germania,, si am apelat la mitsubishi asistenta care de altfel a fost foarte promt si mi-a dus masina in cel mai apropiat service respectiv teparii de la IRICAD Galati care in loc sa inlocuiasca piesele deteriorate cu unele noi mi-au pus piese sh zgariate din dezmembrari toata operatiune a costat 11 500 ron platita prin polita casco.
Daca v-a placut povestea trageti si invataminte din ea ,,evitati teparii de la Iricad Galati,,daca vreti un service cu adevarat mitsubishi va recomand dealerul din Bacau.
Daca v-a placut povestea trageti si invataminte din ea ,,evitati teparii de la Iricad Galati,,daca vreti un service cu adevarat mitsubishi va recomand dealerul din Bacau.
Bun-bun , ti-au pus ei piese sh cum spui , dar masina nu ai fost tu sa o ridici ??? nu ai facut inspectia ei inainte sa o iei si sa pleci ? pentru ca din cate stiu eu , cand se merge pentru ridicarea masinii , indiferent de motivul pentru care a fost in service , ea se preda de catre o persoana de la Receptie Service , nu ti se da cheia si pleci cu ea . Nu le iau apararea , dar exista niste semne de intrebare pe care ar fi bine sa le lamurim inainte de a aduce acuzatii .
Eu unul nu luam masina si il chemam pe seful de service / showroom sa vada cum se preda o masina la ei .
PS : foloseste punctuatia si fa o delimitare intre fraze / idei , e greu sa te urmarim . Merci
Eu unul nu luam masina si il chemam pe seful de service / showroom sa vada cum se preda o masina la ei .
PS : foloseste punctuatia si fa o delimitare intre fraze / idei , e greu sa te urmarim . Merci