autocolante mitsu.ro

Discutii despre materiale promotionale mitsu.ro, din stadiul de proiect si pana la finalizare
Scrie răspuns
damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Joi Feb 07, 2008 9:12 am

spune-mi si mie daca se livreaza coletul direct la adresa sau trebuie ridicat de la posta.Pentru ca daca trebuie sa ridic de la posta,nu pot.Nu am domiciliul in acte in Bucuresti si nu pot ridica acel colet.Daca e vreunul din Bucuresti si m-ar putea ajuta cu aceasta problema,sa ridice si pentru mine un set,ne intalnim si suportam costurile livrarii.

keny
EVO I

Mesaj de keny » Joi Feb 07, 2008 11:30 am

altuning, trimite adresa ta si numele complet pe mail pentru a primi un set de stickere.

damutz, cel mai bine te cuplezi cu inca cineva din Bucuresti la un colet sau le trimitem prin post restant.

Adresele le puteti trimite direct la andrei@mitsu.ro, fara sa mai intrebati. Stickere sunt destule, deci veti primi cu siguranta.

P.S.: Includeti si un nr de tel pentru a va putea contacta in caz de probleme.

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Lun Feb 11, 2008 3:55 pm

Au ajuns cele doua autocolante cu mitsu.ro trimise de Andrei. Nu am avut timp sa le studiez cu atentie dar am vaga impresie ca trebuiesc lipite pe afara ca sa poata fi citit corect. Ma tem ca la prima spalare ..... se vor dezlipi. :?

keny
EVO I

Mesaj de keny » Lun Feb 11, 2008 6:42 pm

Autocolantele se lipesc din exterior si se dezlipesc f greu. Pentru asta au fost concepute, sa tina chiar si in conditii de vreme nefavorabila.

Vorbesc din cunostinta de cauza, am asistat la o lipire cat si la o dezlipire.

Bogdan P
EVO I

Mesaj de Bogdan P » Mar Feb 12, 2008 1:35 pm

mersi pt. autocolante
numa ca nashpetii astia de la posta au calcat plicul in picioare si le-au cam indoit .
sper sa le pot lipi cum trebuie

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Mar Feb 12, 2008 2:16 pm

Deci ma poate ajuta si pe mine cu o comanda de un set de stickere?Cineva care sa stea in zona Dr Taberei.Eu nu le pot comanda la adresa respectiva pentru ca nu am buletin pe acea adresa.Costurile livrarii,evident, le voi suporta eu.

Titi
EVO I

Mesaj de Titi » Mar Feb 12, 2008 4:20 pm

Vreau si eu un set. Am aceeasi problema cu buletinul. Nu am domiciliul de pe buletin in Bucuresti. Imi puteti trimite Post Restant la Oficiul Postal 39 - Sos. Iancului nr.5-7 pe numele Nutu Constantin. Sa ma anuntati cand trimiteti pentru a putea sti cand sa merg sa intreb daca au sosit. Daca vrea sa se mai combine cineva din Bucuresti la colet, sa ma anunte.

andrei

Mesaj de andrei » Mar Feb 12, 2008 6:49 pm

Bogdan, imi pare rau pt faptul ca ti le-au indoit, pe viitor o sa ii rog sa puna un sticker cu fragil sau ceva de genul.

damutz & Titi: este ok daca va trimit un colet comun la post restant la OP 39?

krpower
EVO I

Mesaj de krpower » Mie Feb 13, 2008 8:53 am

@andrei ieri am ridicat coletul de la posta
am si eu o intrebare: se lipesc pe interiorul lunetei sau pe afara ?
toate bune
mersi

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Mie Feb 13, 2008 9:22 am

krpower, se lipesc pe exterior.
Dar, ca tot discutam de stickere, la mine au ajuns doua variante. Mie imi place mai mult cel cu silueta de Lancer. Cum e a lui costynio.

Scrie răspuns

Înapoi la “Boutique mitsu.ro”