Starea Drumurilor

Locuri pe care le-ati vizitat sau care le aveti in plan. Starea drumurilor
Scrie răspuns
spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Dum Sep 19, 2010 11:37 am

QUOTE (metal_militia @ Sep 18 2010, 02:07 PM) Stie cineva cum e drumul Pitesti - Sibiu via Ramnicu Valcea? Am inteles ce intre Ramnicu Valcea si Curtea de Arges ar fi ca dupa bombardament drumul (asta iarna se intampla) si asta din partea cuiva cu un RAV4...
pitesti sibiu via rm. valcea nu are legatura cu curtea de arges (decat daca vrei sa ocolesti si sa rupi masina). de la pitesti e drum direct spre RM valcea, circa 55 KM, DN 7 daca nu ma insel, pe Dealul negru (treci si pe langa micii de la dedulesti). drumul e ca in palma.

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Dum Sep 19, 2010 11:56 am

Multumesc mult de informatii!

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Dum Sep 19, 2010 5:10 pm

Vezi ca pe valea Oltului am auzit ca se lucreaza la minunatele viaducte si se sta la semafoare .
Oicum , in rest drumul e bun , spre foarte bun

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Lun Oct 18, 2010 10:23 pm

in week-end am un drum pana la Cluj. vreau sa merg pe Pitesti-Rm.Valcea-Sibiu-Cluj.

am auzit ca sunt ceva probleme pe la Sebes...cu un pod ceva? are cineva vreo idee?

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Mar Oct 19, 2010 11:21 am

Este in lucru podul dintre Sebes si Alba Iulia,la Oarda (parca) din cate stiu se mai lucreaza inca vreo luna, traficul pt camioane este inchis total dar se poate trece cu turismul. Se sta la semafor.

GeKados
EVO I

Mesaj de GeKados » Lun Oct 25, 2010 6:20 pm

Salutare,

Vreau sa fac o mica drumetie saptamana asta (vineri) : Bucuresti -> Bran via Targoviste (prin campu lung); merg cu un prieten care mi-a spus ca stie el drumul.
Stie cineva in ce stare e drumul respectiv (gropi, asfalt etc) si daca reprezinta o alternativa la DN1?

Multumesc.

ciprian_dobretrifan
EVO I

Mesaj de ciprian_dobretrifan » Mar Oct 26, 2010 1:11 am

salut.

Este intr-adevar o alternativa la dn1. E in intregime asfaltat. Drumul in general este usor practicabil cu exceptia unor portiuni pline de gropi (nu imense, dar suficient de multe cat sa te zgaltaie nitel), mai ales in si pe langa targoviste. Poate au mai reparat ceva in ultimele luni si-ti poate confirma/infirma cineva care a mai fost mai de curand.

Odata ce ajungi in "munti" insa, toata truda se va fi meritat. Este o urcare splendida pe partea aia, incomparabila cu urcarea dinspre brasov. Practic traversezi muntii pe culoarul Rucar-Bran. Din moment ce vrei sa ajungi la bran, s-ar putea chiar sa fie mai scurt drumul ca nr de kilometri, pentru ca urci direct in culoarul rucar bran fara a mai trece prin brasov / rasnov / zarnesti. Eh, poate exagerez un pic ;P

Daca nu ai mai mers niciodata pe acolo, eu te sfatuiesc sa mergi. E un drum ce merita facut, chiar daca poti intalni si portiuni mai rele de drum in comparatie cu DN1. Vezi ca ai pe partea aia in drum pestera dambovicioara si un mausoleu (mult mai mic decat marasesti ce-i adevarat, cam de dimensiunea marastiului dar cu un osuar mai mic). Rezerva-ti niste timp pentru a le vedea. Se merita.

Mai ai de vazut de asemenea o mina medievala abandonata in vale pe versantul pe care urci la o curba de 180 cu panorama odata ce treci de siragul de sate de la poale, si, intr-una din localitati, imi scapa numele acum, tot intr-o curba de 180, la urcare, e casa unui sculptor care si-a expus o multime din opere in curtea casei, vizibile din drum.

Enjoy!

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Mar Oct 26, 2010 10:02 am

Drumul pana la Targoviste e OK dar atentie la "haiducii" cu radarul ( mai ales prin Tartasesti). Pana dupa Voienesti te duci de n-ai treaba.Problemele incep aproape de Campulung (cam de prin Cetateni) - mergi cu grija ca o rupi. Bucata nasoala tine vreo 10-15 km cu intermitente. Dupa mausoleul de la Mateias te duci de n-ai treaba. Drum bun !

gica
EVO I

Mesaj de gica » Mar Oct 26, 2010 10:20 am

Eu nu prea inteleg ce treaba are Campulung-ul in traseul Buc-Trgvste-Rucar-Bran. Fiindca la Dragoslavele daca nu ma insel, se face dreapta spre Rucar si Campulung e in stanga. In Targoviste, daca nu vrei sa vezi Turnul Chindiei sau altceva de facut poti sa nu intri decat "tangential", adica o iei pe la marginea orasului pe la Mechel si scutesti mult.
Am facut de multe ori drumul asta, mai ales invers, insa pot sa spun ca este cam acelasi timp si daca mergi Buc-Ploiesti-Predeal-Paraul Rece-Rasnov-Bran. Insa atentie, eu am fost duminica dupa-amiaza pana la Brasov si erau coloane infernale de masini pe sensul spre Bucuresti, deci daca te intorci duminica dup'amiaza, e bine sa alegi tot traseul acesta. Drum bun !

GeKados
EVO I

Mesaj de GeKados » Mar Oct 26, 2010 11:34 am

Multumesc pentru informatii . Revin cu impresii dupa expeditie.

Scrie răspuns

Înapoi la “Drumetii”