Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
conchistadorul
EVO I

Mesaj de conchistadorul » Mie Oct 06, 2010 11:56 am

Salut.

Mircea un set de presuri pentru Bora Variant, si pentru o Toyota Avensis si pentru tot pentru ele cuva de portabaj. Sa-mi spui daca ai nevoie de ceva detalii suplimentare. Multumesc. Stiu ca intr-un timp era vb de bandouri si aparatori de noroi pentru Lancer. Bandourile le-am vazut, de aparatori se mai aude ceva? Multumesc

adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Mie Oct 06, 2010 8:10 pm

Salut Mircea!
Si eu intreb de aparatori de noroi!
Covorase pentru un Renault Laguna 3 din 2009 culoare crem se gaseste?

CRYSS19
EVO I

Mesaj de CRYSS19 » Vin Oct 08, 2010 10:26 pm

Salut!
M-ar interesa o tavita pentru portbagaj pentru un Outlander din 2007 cu 7 locuri si subwoofer in portbagaj pe stanga. Aveti pe stoc ?

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Sâm Oct 09, 2010 9:37 am

Salut!

conchistadorul - Bora Variant = Golf IV Variant (denumirea pentru modele mai bine echipate dintr-o serie), dar la aceasta masina exista doua modele de portbagaj - te rog sa-l identifici de pe http://www.rimimg.ro/catalog/volkswagen-c-21_59.html (vei gasi sub numele de Golf IV Variant up si low).

Avensis care? Avem 3 generatii, la fiecare dintre aceste 2-3 modele de caroserii. Tot pe www.rimimg.ro/catalog, la tavite poti identifica in mod complet masina in functie de an/generatie si caroserie.

Ai preturile si acolo unde vei identifica masinile, dar scriu si aici: tavitele sunt 154 ron fiecare din cele doua (pretul e acelasi, dar atentie la identificarea masinilor pentru ca difera portbagajele). Covorasele sun 118 (Golf IV/Bora) si 128 (Avensis II si III). Pentru Avensis I nu exista covorase in catalog.

Reducerile sunt cele din sistemul de mai sus de pe topic: la doua tavite pe livrare ai cate 8 ron in jos la fiecare, iar la covorase ai cate 10 ron la fiecare pentru ca sunt pereche cu cate o tavita. Evident, curierat rapid gratuit.

Aparatori de noi -scuze, dar inca nu. Pana nu gasim un producator care sa ne convinga prin calitate, nu vom aduce. Sa-mi fie cu iertare, dar preferam sa ne cerem scuze ca nu avem, decat sa aducem ce se nimereste...

adrian lancer - Aparatori - vezi paragraful anterior.
Laguna III beige am putea sa-ti oferim de la producatorul cu designul acesta:
http://www.rimimg.ro/catalog/extra_info ... ages_id=10 , dar singura problema este ca aceasta fabrica ne programeaza la livrari in mod destul de aleatoriu si nu stiu sa-ti zic o data de livrare.
Daca doresti negre, sunt pe stoc asa: http://www.rimimg.ro/catalog/renault-c-62_95.html
Daca imi permiti o recomandare, ti-as propune cele negre. Sunt nu doar mai ieftine, ci au si margine inaltata si, in plus, cauciucul e oricum peste cele OEM.

CRYSS19 - sigur ca da. Avem si Classic si Premium.
Vezi detalii si poze cu ambele pe http://www.rimimg.ro/catalog/index.php
10% reducere sau curierat rapid gratuit.

Cat despre subwoofer - tavita are o ureche detasabila, cu dubla margine inaltata. Daca ai subwoofer dai jos acea "ureche". Ramane in continuare margine inalta exact pe conturul subwooferului - sunt poze si cu sub si fara sub.

Ceau!

Skarz
EVO I

Mesaj de Skarz » Lun Oct 11, 2010 5:19 pm

Salut,

As dori si eu un set de covorase mocheta/textile si o tavita de portbagaj pentru un Lancer Classic (modelul 2004-2007).

Imi poti spune te rog un pret si timpul de livrare?

Mersi anticipat

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Oct 14, 2010 8:31 am

Salut!

Skarz - covorase mocheta - cam doua saptamani. Te rog, insa, sa-mi scrii configuratia completa: material/culoare, margini/tip/culoare. Pret 103-130 ron - depinde cum le configurezi. Vezi www.rimimg.ro/catalog pentru toate detaliile si poze.

Tavita e pe stoc: 154 ron ; poate pleca spre tine oricand doresti ; curierat gratuit.

Impreuna: 154+ ? (covorase) -10 ; curierat rapid gratuit

Ceau!

sicae2k
EVO I

Mesaj de sicae2k » Sâm Oct 16, 2010 12:51 pm

am primit ieri de la voi covorase de cauciuc si tavita de portbagaj pentru lancer sportback.
covorasele s-au potrivit perfect, la tavita a trebuit sa mai decupez eu un pic.
in partea dreapta a portbagajului am un plastic care protejeaza un vas cu lichid pentru diferentiale (cred) si am taiat cu un cutter pe conturul plasticului.
de asemnea am taiat bordura din dreptul incuietorii, pentru ca agata.
acuma se potriveste perfect

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Lun Oct 18, 2010 9:32 am

Salut!

sicae2k - pai, portbagajul tau nu e cel din pozele http://www.rimimg.ro/catalog/tavita-por ... p-575.html ?
Am mai dat pentru Lancer sportback si la reprezentante si nu a trebuit ajustat nimic.
In poze nu e nici un rezervor si nici nu am vazut vreunul pana acum. Ai tractiune integrala sau alte asemenea?
Te-as ruga, daca portbagajul difera fata de cele din poze, daca poti sa faci niste poze cu portbagajul fara tavita si sa ni le trimiti pe mail sa le dam forward catre fabrica.

Multumesc!

sicae2k
EVO I

Mesaj de sicae2k » Lun Oct 18, 2010 10:02 am

da, am tractiune integrala. voi face niste poze zilele astea si ti le trimit.

dionut77
EVO I

Mesaj de dionut77 » Lun Oct 18, 2010 10:39 am

Salut,

As dori si eu o tavita de portbagaj pentru un Ford Focus II (cel cu facelift) Hatch-back (5 usi) model 2008. Spune-mi te rog pretul si daca ai pe stoc.

Multumesc.

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”