Casco Pentru Lancer

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
the1
EVO I

Mesaj de the1 » Mar Oct 12, 2010 1:12 pm

Sincer, nici eu nu pot merge linistit fara casco, chiar daca valoarea masinii mele nu e neaparat una astronomica. Chiar daca nu am daune si platesc ''degeaba'' prima anuala, asa cum spun unii, mai bine sa dorm linistit... sau macar relativ linistit.

AVD
EVO I

Mesaj de AVD » Mar Oct 12, 2010 1:13 pm

Eu am la Groupama RCA (683 lei) + CASCO (1210 euro) - poti plati tot odata trimestrial sau lunar.

La casco am franciza 0 la primul eveniment si 100 euro dupa.
Despagubire la 90%.
Extindere si in afara in caz de furt si de accident 90% mai putin in Republica Moldova in caz de furt unde am 70-75 % nu stiu exact
Acoperire la fenomene naturale si vandalism.
Daca ma buseste careva si nu e vina mea pot sa imi repar pe casco si ei recupereaza banii de la firma de asigurari a vinovatului si nu mi se pune ca si eveniment la dosar (adica nu imi creste casco la anul)

sunt mai multe dar nu l-am citit foarte atent.

Oricum e buna faza cu fenomene naturale. Anul asta am plecat de la tara de la parinti cu o ora inainte sa vina grindina. A cazut gheata ca nucile de mare. Masina parintilor e lovita in cel putin 10 locuri, la vecinul i-a spart parbrizul si capul

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Mar Oct 12, 2010 1:21 pm

Putin off-topic, dar daca parintii tai vor repara masina printr-o alta metoda decat cea clasica (kit+vopsire), te rog sa imi spui si mie unde, cum si cat.

1210 euro/an la ce valoare asigurata?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Oct 12, 2010 2:08 pm

@the1 sunt firme care indreapta micilile indoituri fara sa vopseasca chiar eu am apelat la una in galati acum un an si ceva pt loganul vechi si a iesit ca noua. Am avut vreo 5-6 indoituri de la usile deschise de dobitoci i nparcare, intr-o ora masina era ca noua si ma costat 120RON+20ROn ciubuc toata treaba. Rezolva si indoituri mai mari daca vopseaua nu e sarita. Lui unu cu o kia ceed avea 2 portiere infundate in parcare de o alta masina insa vopseaua nu s-a zgariat dupa vreo 8 ore de munca si 600sau 800RON nu mai tin minte exact masina era ca noua. Apeland la acesti baieti elimini anumite riscuri di nrepoaratia clasica(chit crapat dupa ceva timp, nuanta vopsea diferita, rapiditate in reparatie). Pentru indoituri mici nu e nevoie sa demonteze tapiterie la portiere sau alte chestii baga printre geam si portiera un tija suptire cu capul indoit si cat ai clipi mica infundatura dispare, mai aveam 2 infundaturi pe aripa spate a demontat jumate de covorasul lateral din portbagaj si folosinduse de tot felul de tije si tijulite a scos aripa mai dreapta ca din fabrica. Deci recomand 100% acest procedeu de reparatie daca vopseaua nu a fost afectata cand s-a produs indoitura. Daca vopseaua este zgariata nu exista decat varianta reparatiei clasice sau indreptarea indoiturii dar zgarierurile raman. Deseamenea se poate repara si folosind casco sau RCaul vinovatului insa ceri asiguratorului regie propie pentru reparatie el aproximeaza cat costa reparatia clasica in maxim 15 zile trebuie sa iti vireze banii si dupa sau inante de ati vira banii te duci si iti intrepti zonele afectate si iti mai raman si bani din ce tia dat asiguratorul

@AVD ai grija ca generali nu despagubeste daunele produce exclusiv jentilor/anvelopelor sau articulatiilor rotilor decat daca a fost avariat si u nelemet de aroserie odata cu acestea

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Mar Oct 12, 2010 2:34 pm

Sa-mi dai si mie, te rog, eventual pe PM, datele de contact ale firmei si eventual ale unuia dintre meseriasi, daca ma poti trimite la cineva. Mersi anticipat!

Am cateva infundaturi mici pe plafon, provocate de ghinde, fara vopsea sarita. 120 ron mi se pare foarte putin.

AVD
EVO I

Mesaj de AVD » Mar Oct 12, 2010 2:41 pm

QUOTE (Flipper @ Oct 12 2010, 02:08 PM) @AVD ai grija ca generali nu despagubeste daunele produce exclusiv jentilor/anvelopelor sau articulatiilor rotilor decat daca a fost avariat si u nelemet de aroserie odata cu acestea

cred ca m-ai confundat eu nu am zis nimic de generali

AVD
EVO I

Mesaj de AVD » Mar Oct 12, 2010 2:50 pm

QUOTE (the1 @ Oct 12 2010, 01:21 PM) Putin off-topic, dar daca parintii tai vor repara masina printr-o alta metoda decat cea clasica (kit+vopsire), te rog sa imi spui si mie unde, cum si cat.

1210 euro/an la ce valoare asigurata?

Scuze pt "putin off-topic" - PROMIT SA NU SE MAI REPETE
Ei nu aveau casco deci ramane asa lovita. Oricum era masina veche.

1210 euro la un lancer sportback nou 2010 - in jur de 15000 de euro.

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Mar Oct 12, 2010 4:09 pm

Nu, eu am zis ca intrebarea MEA e putin off-topic.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Oct 12, 2010 6:46 pm

Scuze AVD am citit i nviteza si am vazut ca incepe cu G si nu am mai citit tot cuvantul si am crezut ca generali scrie.

the1 ai PM

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Mar Oct 12, 2010 10:15 pm

Mersi mult de tot.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”