Concurs "coperta Mitsu.ro"
Avand in vedere ca poza principala din aceasta luna nu are aspect ratio-ul potrivit (rezolutia e ''fortata'' automat la 800x554 de setarile forumului, probabil) Lancer-ul pare cumva... ''tuguiat''. Mi-am permis sa editez putin rezolutia, pentru a nu mai intampina aceasta problema. Rog un admin sa uploadeze noua versiune.
[attachment=10375:mtsu.jpg]
@cix: Ti-am editat pozele. Acum au rezolutia potrivita pentru coperta. Sincer, o prefer pe a doua. Daca vrei, pot sterge complet numarul sau ti-l las nemodificat.
[attachment=10378:Untitled_1.jpg]
[attachment=10376:poza2.jpg]
sau
[attachment=10379:poza1.jpg]
[attachment=10377:Untitled_2.jpg]
[attachment=10375:mtsu.jpg]
@cix: Ti-am editat pozele. Acum au rezolutia potrivita pentru coperta. Sincer, o prefer pe a doua. Daca vrei, pot sterge complet numarul sau ti-l las nemodificat.
[attachment=10378:Untitled_1.jpg]
[attachment=10376:poza2.jpg]
sau
[attachment=10379:poza1.jpg]
[attachment=10377:Untitled_2.jpg]
- Fişiere ataşate
-
- poza1.jpg (100.52 KiB) Vizualizat de 1709 ori
-
- Untitled_1.jpg (100.23 KiB) Vizualizat de 1716 ori
-
- Untitled_2.jpg (77.94 KiB) Vizualizat de 1704 ori
-
- poza2.jpg (77.54 KiB) Vizualizat de 1728 ori
-
- mtsu.jpg (91.48 KiB) Vizualizat de 1708 ori
Dupa parerea mea poza de pe prima pagina se schimba prin modificarea codului sursa al paginii. Deci cel care face schimbarea (probabil andrei) poate sa ii seteze si dimensiunea potrivita. Nu cred ca trebuie sa ne incadram intr-o dimensiune standard.
In cazul pozei de luna asta e o problema de care cred ca se va ocupa andrei si nu va fi nevoie de schimbarea pozei ci doar de setarea dimensiunii corecte.
@the1, gestul tau este de apreciat, insa eu deja m-am inscris cu o poza care, daca va fi votata, va aparea in acelasi format (nu crop-uita).
In cazul pozei de luna asta e o problema de care cred ca se va ocupa andrei si nu va fi nevoie de schimbarea pozei ci doar de setarea dimensiunii corecte.
@the1, gestul tau este de apreciat, insa eu deja m-am inscris cu o poza care, daca va fi votata, va aparea in acelasi format (nu crop-uita).
- laudia1975
- EVO I
- laudia1975
- EVO I