Vand Tavite (tavi) Portbagaj, Presuri, Bandouri Laterale Etc

Vezi ofertele disponibile
Scrie răspuns
ayk
EVO I

Mesaj de ayk » Vin Sep 10, 2010 2:59 pm

salut mircea,

noutati cu programarea la fabrica? ca din concediu m-am intors si eu. banuiesc ca si ei.

ayk

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Sâm Sep 11, 2010 8:26 am

Salut!

teanu21 - Iti multumesc ca ai apelat inca o data la noi!

ayk - Scuze, dar inca nu avem programare de productie/livrare de la acea fabrica.
Dupa cum vezi, ceea ce primim de la alte 4-5 fabrici nu doar ca tinem stocuri mari pentru fiecare masina, dar avem grija sa fim aprovizionati ritmic si, chiar daca ramanem fara vreun produs, acesta sa nu lipseasca mai mult de o saptamana.
Cu aceasta fabrica, insa, asa merg lucrurile. Ne si gandim sa nu mai importam produsele lor. Mai bine sa spunem clientilor ca nu avem covorase de Colt (de exemplu), decat sa-i tinem incurcati o luna si jumatate.
Ramane exact cum am scris in mesajul anterior: cand avem data de livrare, te suna colegii mei si le spui daca ramane valabila comanda, sau nu. Scuzele ti le-am prezentat in repetate randuri. Cred ca te-ai si saturat de ele...

Ceau!

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mie Sep 22, 2010 1:10 pm

Mircea, salutari!

Spune-mi te rog daca mai ai pe stoc tavita pentru portbagaj, lancer sedan 2010, model fara subwoofer. Daca da, un pret te rog.
Aceleasi intrebari la covorase de cauciuc, ca ma dispera cele textile (se jegaresc imediat...) Ma intereseaza mai mult pentru fata, dar vreau sa stiu cum arata si cat costa (doar fata sau fata+spate). Aici vreau recomandarea ta, daca exista mai multe modele, stiu eu...

Multumesc.

balishag
EVO I

Mesaj de balishag » Mie Sep 22, 2010 1:32 pm

salut, presuri pt pajero 2004, varianta in 3 usi exista?

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Sep 23, 2010 7:41 am

Salut!

Malakai - Sigur ca avem pe stoc. Cu asta ne ocupam.
Tavita 154 ron, covorase de cauciuc 123 ron. Reducere 10 ron daca sunt impreuna pe livrare ; curierat rapid gratuit.
Vezi, te rog, intregul sistem de reduceri cu cateva posturi mai sus.

Cat priveste covorasele, nu se pot vinde decat la set intreg. Nici un producator nu le ofera separat pentru ca asa sunt gandite liniile de productie si matritarea. Scuze!
In ceea ce priveste modelele, la covorasele de cauciuc fiecare masina are covorasele ei si nu exista mai multe modele pentru o anume masina data.
Vezi poze atat cu covorasele, cat si cu tavita pe www.rimimg.ro/catalog.

balishag - de cauciuc doar modelul de dupa 2007. De mocheta/velur cu spate cauciucat se pot aduce si pentru generatia anterioara. Pret 103-130 ron in functie de cum le configurezi.

Ceau!

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Mie Sep 29, 2010 9:47 am

Salut Mircea,
as dori si eu un pret pt Mazda 6 model 2007/ covorase negre/ material caliber/margine normala,standard/si fara sistem de fixare.

P.S: Mersi pt covorasele de Mini sunt perfecte !

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Joi Sep 30, 2010 7:42 am

Salut!

alexutzu - Ma bucur ca ti-au placut si iti multumesc ca apelezi inca o data la noi!

Fabrica a renuntat la Caliber pentru ca dupa aparitia lui Elegant, majoritatea clientilor au migrat catre noul varf de gama. Cei care doreau mai ieftin au ramas pe ieftinaturi (din care noi nu importam decat pentru reprezentante... ca asa cer ei. No comment.), iar ca nivel mediu ramane Carrera.
Daca este sa ti le aducem din Elegant, sunt 120 ron.
Daca le doresti, te rog sa ne suni pana la pranz pentru ca azi definitivam urmatoarea livrare care va fi saptamana viitoare.

Ceau!

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Joi Sep 30, 2010 8:47 am

Salut Mircea,
ramane comanda ferma pe Elegant. Te-am sunat de dimineata dar am vb cu o colega.

sicae2k
EVO I

Mesaj de sicae2k » Joi Sep 30, 2010 12:56 pm

Salut,
Care este diferenta intre tavita portbagaj si tavita portbagaj premium?
Pentru Lancer Sportback, pe site gasesc numai tavita "normala" (http://www.rimimg.ro/catalog/tavita-por ... p-575.html), "premium" nu exista?
Pe langa tavita, ma intereseaza si covorase de cauciuc (http://www.rimimg.ro/catalog/covorase-c ... p-187.html), au prindere in podea pe partea soferului?
(am primit masina cu niste covorase de mocheta, si toamna-iarna nu prea sunt bune de mare lucru)
Multumesc,
Marius

themircea
EVO I

Mesaj de themircea » Vin Oct 01, 2010 7:28 am

Salut!

alexutzu - Multumesc! Te sunam cand ajunge.

sicae2k - Nu, pentru sportback nu exista decat Classic. Fii linistit, isi face datoria la fel de bine.
Cat despre diferente - vezi http://www.rimimg.ro/catalog/detalii-al ... 6_253.html
Covorasele - poza e la rezolutie destul de mare si se vad locasurile pentru sisteme de fixare, atat la sofer, cat si in dreapta. Banuiesc ca pozitia e la fel ca la Lancer Sedan si Sport Touring., dar vezi in poze mai bine.
Tu ai in podea o "gheruta" si aia intra in locasul din covoras.

Ceau!

Scrie răspuns

Înapoi la “Ofertele comerciantilor”