2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
- marius_EVO
- EVO I
QUOTE (Malakai @ Sep 27 2010, 01:27 PM) Pfoa, foarte mult. Nu-mi explic atunci preturile mele...
Probabil tu esti putin mai in varsta ca mine si ai suma asigurata ceva mai mica. Eu am fsot la sediul lor de la rondou acolo unde ai zis tu, si era o tima tanara care mi-a facut calculul. Mi-a zis ca daca aveam peste 25 ani asigurarile erau mai ieftine, in fine mia caut, am gasit o oferta buna la asirom 680euro/an daca platesc integral dar nu au vandalism trecut in contracte si nici nu sea paote trece ca si clauza suplimentara asa ca ma mai gandesc daca fac la ei. Am sa ma duc si la euroins, ardaf si uniqa sa vad ce oferte imi fac. Pana acum am urmatoarele oferte:
1. BCR 1087 euro
2. Astra 1053 euro cu fransiza 25% la vandalism
3. Asirom 680euro fara vandalism
4. Omniasig 1225euro
5. Groupama 7000RON
6. Alliantz 6000RON cu fransiza 800RON la fiecare dauna
Deocamdata doar asiron si BCR sunt mai convenabile, dar mai caut poate gasesc ceva mai calumea.
Probabil tu esti putin mai in varsta ca mine si ai suma asigurata ceva mai mica. Eu am fsot la sediul lor de la rondou acolo unde ai zis tu, si era o tima tanara care mi-a facut calculul. Mi-a zis ca daca aveam peste 25 ani asigurarile erau mai ieftine, in fine mia caut, am gasit o oferta buna la asirom 680euro/an daca platesc integral dar nu au vandalism trecut in contracte si nici nu sea paote trece ca si clauza suplimentara asa ca ma mai gandesc daca fac la ei. Am sa ma duc si la euroins, ardaf si uniqa sa vad ce oferte imi fac. Pana acum am urmatoarele oferte:
1. BCR 1087 euro
2. Astra 1053 euro cu fransiza 25% la vandalism
3. Asirom 680euro fara vandalism
4. Omniasig 1225euro
5. Groupama 7000RON
6. Alliantz 6000RON cu fransiza 800RON la fiecare dauna
Deocamdata doar asiron si BCR sunt mai convenabile, dar mai caut poate gasesc ceva mai calumea.
in noiembrie iti vine masina....cu programul remat?......eu am incercat sa iau tot prin remat una ...si`mi ziceau ca dc intarzie prea mult masina si nu fac nust ce facturi ale masinii e posibil sa pierd programul ...ptr ca pana pe 6 oct se mai pot valida tichetele ....ca perioada pana la expirarea acestora e necesara decontarii .....
Masina e deja venita la bucuresti urmeaza azi sau maine sa trimit voucherele la validat, dupa ce se valideaza achit si diferenta si din momentul in care achit diferenta mai dureaza cam 5 zile din spusele dealarului pana face vama si o aduce la galati. Deci sper ca in maxim 2 saptamani sa am masina asta daca nu voi avea vreo surpriza cu vreun voucher. Daca limita de depunere a voucherelor e 23 noiembrie pana atunci sunt valabile si aceasta daca reprezinta data pana la care se pot depune voucherele la producatorul validat scrie si pe voucher treaba asta, deci nu te lua dupa ce spun dealarii ca nu sti uce vorbesc sau pur si simplu nu mai vor sa se complice cu programul asta ca e destul de multa alergatura.