Recensamant Mitsubishi Carisma
- mayer_maryus
- EVO I
QUOTE (mayer_maryus @ Jan 14 2010, 08:47 AM) scz shmen ca te intreb dar pe unde stai prin buc? ca am impresia ca iti stiu masina:D
pai eu stau in salajan,
e o carisma mereu parcata vis-a-vis de gipo pantelimon (e o mica surioara la a mea are body kit dynamic) culoare argintiu
poate este chiar a ta
una albastra in cartierul 23 pe langa sectia de politie dupa 2000 (face lift)
si inca una albastra in capat la fizicienilor, parcata vis-a-vis de o spalatorie , cand te duci spre cet sud...
care se simte cu musca pe caciula ??? poate stam de vb bem o cafea ...
pai eu stau in salajan,
e o carisma mereu parcata vis-a-vis de gipo pantelimon (e o mica surioara la a mea are body kit dynamic) culoare argintiu
poate este chiar a ta
una albastra in cartierul 23 pe langa sectia de politie dupa 2000 (face lift)
si inca una albastra in capat la fizicienilor, parcata vis-a-vis de o spalatorie , cand te duci spre cet sud...
care se simte cu musca pe caciula ??? poate stam de vb bem o cafea ...
Carisma HB 1.8l GDI LX AT, 125HP, AC, albastru inchis, din 1999, automata pe benzina, 205000 km.
Singurul semn de intrebare la ea este viteza maxima. Pe fisa scrie viteza maxima 200km/h ( o fi real sau pe bord? ). Oare chiar poate asa ceva (cutia fiind in 4 trepte)? Oricum nu sunt curios sa incerc .
Singurul semn de intrebare la ea este viteza maxima. Pe fisa scrie viteza maxima 200km/h ( o fi real sau pe bord? ). Oare chiar poate asa ceva (cutia fiind in 4 trepte)? Oricum nu sunt curios sa incerc .
- mayer_maryus
- EVO I
Ma alatur si eu cu o Mistsu Carisma GDi 1834cmc, 92kw @ 125cp. argintiu, 1998, foarte mutulit de ea. daca e cineva din Tg Mures sau din apropiere lasati un reply.
QUOTE (dragos55 @ Jul 14 2010, 10:56 AM) Carisma HB 1.8l GDI LX AT, 125HP, AC, albastru inchis, din 1999, automata pe benzina, 205000 km.
cu manuala am mers 190, mai mergea dar era cu anvelope de iarna si mi-a fost frica sa merg mai mult,
QUOTE (dragos55 @ Jul 14 2010, 10:56 AM) Carisma HB 1.8l GDI LX AT, 125HP, AC, albastru inchis, din 1999, automata pe benzina, 205000 km.
cu manuala am mers 190, mai mergea dar era cu anvelope de iarna si mi-a fost frica sa merg mai mult,
QUOTE (th3_kyd @ Sep 22 2010, 01:13 AM) Ma alatur si eu cu o Mistsu Carisma GDi 1834cmc, 92kw @ 125cp. argintiu, 1998, foarte mutulit de ea. daca e cineva din Tg Mures sau din apropiere lasati un reply.
man nu sunt chiar din cea mai aproape zona,dar totusi sunt mai aproape,sunt din sighisoara,si am neamuri mujlte prin mures,poate o data cand vin pe acol ne intalnim undeva sa schimbam 2 vorbe...multa bafta cu masina si multi km fara incidente
man nu sunt chiar din cea mai aproape zona,dar totusi sunt mai aproape,sunt din sighisoara,si am neamuri mujlte prin mures,poate o data cand vin pe acol ne intalnim undeva sa schimbam 2 vorbe...multa bafta cu masina si multi km fara incidente