Membri Noi
Salutare tuturor. De 3 saptamani sunt fericitul proprietar al unui Lancer classic, negru, 1.6. NU MA POT DA JOS DIN EL!!! Am facut deja cu ea 2900 km si sunt absolut si iremediabil indragostit de aceasta masina. Sper sa ma bucur cat mai mult de ea (lucru pe care vi-l doresc si voua cu ale voastre masini).
PS: Numele meu este Daniel, am 23 ani, 98 kg, ochi albastri, constitutie atletica(not), bla bla bla bla.... )
Salutari si ne vedem la nationale
PS: Numele meu este Daniel, am 23 ani, 98 kg, ochi albastri, constitutie atletica(not), bla bla bla bla.... )
Salutari si ne vedem la nationale
- Tavi Ureche
- EVO I
Ohohoho.... Pai cumva ca nu sunt singurul cu Pajero mk 1 de pe forum ?? Tre sa bem pentru asta
Tavi, orice informatie ai nevoie legata de masina, te ajut cu cea mai mare placere. Am o experienta de vreo 8-9 ani numai cu astfel de masini, de la intretinut, vopsit, pana la preparare offroad spre extrem
Fa un topic de prezentare a masinii la sectiunea "Mitsubishi Pajero/Montero" si vorbim acolo mai pe subiect
Le: Intra lejer 31/10.5/15, respectiv 265/75/15
Tavi, orice informatie ai nevoie legata de masina, te ajut cu cea mai mare placere. Am o experienta de vreo 8-9 ani numai cu astfel de masini, de la intretinut, vopsit, pana la preparare offroad spre extrem
Fa un topic de prezentare a masinii la sectiunea "Mitsubishi Pajero/Montero" si vorbim acolo mai pe subiect
Le: Intra lejer 31/10.5/15, respectiv 265/75/15