Impresii Test Drive

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi ASX
Scrie răspuns
gheisha
EVO I

Mesaj de gheisha » Dum Aug 29, 2010 9:25 am

Nu sunt din Iasi, ci din Barlad. Am avut treaba la Iasi cateva zile si asa am ajuns sa testez (acelasi) ASX acolo. Ma voi duce la Galati (care e si mai aproape si unde este reprezentanta) ca sa ma lamuresc si sa ma decid. Nu-ti inteleg ingrijorarea - poate ca am gresit pe undeva (atunci, scuze!), dar eu am scris sincer parerile la cald! Evident, nu ai nevoie de o vizita la ORL... Oricum, voi fi mult mai retinut in a scrie impresii proprii aici, fiindca nu vreau sa fiu ridicol.
De acord cu precizarile despre roata de rezerva. Acum m-am lamurit. In schimb, entuziasmul meu privind oglinzile rabatabile se pare ca nu e justificat, daca ma iau dupa ce se poate intampla iarna...

andrei

Mesaj de andrei » Dum Aug 29, 2010 2:54 pm

Nici urma de ingrijorare, doar ca afirmatia pe care ti-am citat-o mi s-a parut exagerata.

Apropo de citate, vezi ca se interzice citarea intregului mesaj anterior.

adrian_c
EVO I

Mesaj de adrian_c » Mar Aug 31, 2010 2:38 pm

Observ ca nu a mai avut nimeni timp sa mai mearga la un drive test.

Ce vroiam sa va intreb : ce parere aveti de tetiere ? Mi se par destul de simple, parca nu au si ele un format modern.

redbyst
EVO I

Mesaj de redbyst » Mar Aug 31, 2010 4:13 pm

Salutare.
A testat cineva ASX1.6 benzina varianta de echipare Inform A82?
Ma intereseaza deoarece prin mai anul viitor as dori sa achizitionez una.
Multumesc.

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Mar Aug 31, 2010 4:38 pm

1.6 nu este disponibil momentan. Pana poti sa-l achizitionezi, o sa ai timp sa te dai cu el.

redbyst
EVO I

Mesaj de redbyst » Vin Sep 03, 2010 9:56 pm

Astazi am fost la "masina de presa" organizata de radioZU in parcarea Arena Mall Bacau si am analizat mai bine noul ASX si am intrebat si de varianta de benzina si au spus ca se poate comanda insa nu au la drive test decat motorina si nici nu o sa aibe pe benzina pt ca nu isi pemit si una pe benzina pt drive test.
Cum as putea sa comand o masina pe benzina dar sa fac test drive cu motorina? Deallerii astia sunt tampitzi rau de tot!

adrian_c
EVO I

Mesaj de adrian_c » Sâm Sep 04, 2010 1:02 am

"Cum as putea sa comand o masina pe benzina dar sa fac test drive cu motorina? Deallerii astia sunt tampitzi rau de tot!"

Pai iti imaginezi .... 120 CP (sau 110 CP), cai destui insa cuplu mai putin pentru bestia de 1.4 tone, deci demaraj mai slabut, reprize mai slabute .... apasat tare pe aceleratie, deci consum mai mare.

In schimb : zgomot mai putin, revizii mai ieftine, defecte posibile mai putine (turbo, EGR), fara probleme de intretinere FAP.

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Sâm Sep 04, 2010 9:36 am

QUOTE (redbyst @ Sep 3 2010, 09:56 PM) Cum as putea sa comand o masina pe benzina dar sa fac test drive cu motorina? Deallerii astia sunt tampitzi rau de tot!

Na spune na, pai poate dieselul a fost primul venit, te-ai gandit? trebuia sa stea dealerul cu diesel-ul in curte, sa nu-l faca demo si sa astepte benzina la sfarsitul anului, ca sa se dea 2-3 ca tine?

gheisha
EVO I

Mesaj de gheisha » Sâm Sep 04, 2010 9:49 am

Deci am comandat la Mitsu Galati un ASX Invite, deci vine pe 25 oct, deci... asta e!

PaulT
EVO I

Mesaj de PaulT » Sâm Sep 04, 2010 10:19 am

QUOTE (adrian_c @ Sep 4 2010, 01:02 AM) "Cum as putea sa comand o masina pe benzina dar sa fac test drive cu motorina? Deallerii astia sunt tampitzi rau de tot!"

Pai iti imaginezi .... 120 CP (sau 110 CP), cai destui insa cuplu mai putin pentru bestia de 1.4 tone, deci demaraj mai slabut, reprize mai slabute .... apasat tare pe aceleratie, deci consum mai mare.

In schimb : zgomot mai putin, revizii mai ieftine, defecte posibile mai putine (turbo, EGR), fara probleme de intretinere FAP.

Din datele tehnice mie mi se pare ca varianta pe benzina sta foarte bine la consum. Si avand in vedere ca testele ADAC au iesit chiar mai bine decat cifrele oficiale(4,9l/100km fata de 5,0l/100km anuntat) nu mi-as face prea multe probleme. In rest, 0-100km/h in 11,4 s e foarte decent. La fel si vmax de 183km/h. Cuplul este mai mic la un benzinar dar si etajarea cutiei e alta.

@gheisha - Felicitari si asteptare usoara.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi ASX”