2008 Mitsubishi Lancer IX 1.5 109CP Inform Black
QUOTE (Vertex)QUOTE (sondy)Cheia nu ma pasioneaza in cea mai mare masura, dar de breloc te-as "jefui" cu cea mai mare placere :evil:
hai ca brelocul nu cred ca e mai mult de 5 euro, cred ca ti-l permiti
legacyb4:
eram curios cum arata cheia la lancerul vechi , are si beculetz?
Uff, ai scapat esentialul, si anume parte cu jefuit=moca... Si era la figurat oricum :-D
legacyb4:
Uff, ai scapat esentialul, si anume parte cu jefuit=moca... Si era la figurat oricum :-D
QUOTE (sondy)QUOTE (Vertex)QUOTE (sondy)Cheia nu ma pasioneaza in cea mai mare masura, dar de breloc te-as "jefui" cu cea mai mare placere :evil:
legacyb4:
care moca , cred ca te costa mai mult transportul pana aici
da hai sa ramanem ontopic :shock:
legacyb4:
care moca , cred ca te costa mai mult transportul pana aici
da hai sa ramanem ontopic :shock:
QUOTE (Ady)QUOTE (Vertex)referitor la poza asta :
nu se prea observa dar lancerul este cu o jumatate de metru mai lunga ca si dacia nova, in poza par cam egale
Frumos contrastul , in fata ai un cotetz in spate o fosta legenda a raliurilor
hai nu fi rau ca, "cotetzu" ala m-a dus mai bine de 100mii km si inca motorul mai merge impecabil pentru o dacie de 10 ani
nu se prea observa dar lancerul este cu o jumatate de metru mai lunga ca si dacia nova, in poza par cam egale
Frumos contrastul , in fata ai un cotetz in spate o fosta legenda a raliurilor
hai nu fi rau ca, "cotetzu" ala m-a dus mai bine de 100mii km si inca motorul mai merge impecabil pentru o dacie de 10 ani
QUOTE (andrei)Cum se comporta motorul de 1.5 pe Lancer? (parerea ta)
Te poti baza pe el in situatii critice (depasiri la limita, etc) ?
Ai putea sa faci o lista cu plusurile si minusurile masinii?
parerea mea e ca are ceva putere nu mi-e rushine cu el
te poti baza pe el daca esti in jur de 4000 rpm, are reprize bune, shimbi virteza undeva peste 5mii, am observat ca daca schimbi la 5mii cade pe la 3900
+
directia, suspensiile, motorul trage bine, oglinzile laterale, spatiu interior,
de consum nu stiu ce sa zic dar nu e exagerat(am ajuns astazi la 11,1 in oras dupa niste ture cu un prieten cu seat leon 1.9 110cp) in general cam 7.6 -8,1 mers finutz
-
plasticele de la usi cam suna cand dai volumul tare, mi se pare ca nu e aliniata cum trebuie usa de la portbagaj (in materie de 1-2 mm in partea stanga)
....(sper sa nu) mai adaug pe parcurs
Te poti baza pe el in situatii critice (depasiri la limita, etc) ?
Ai putea sa faci o lista cu plusurile si minusurile masinii?
parerea mea e ca are ceva putere nu mi-e rushine cu el
te poti baza pe el daca esti in jur de 4000 rpm, are reprize bune, shimbi virteza undeva peste 5mii, am observat ca daca schimbi la 5mii cade pe la 3900
+
directia, suspensiile, motorul trage bine, oglinzile laterale, spatiu interior,
de consum nu stiu ce sa zic dar nu e exagerat(am ajuns astazi la 11,1 in oras dupa niste ture cu un prieten cu seat leon 1.9 110cp) in general cam 7.6 -8,1 mers finutz
-
plasticele de la usi cam suna cand dai volumul tare, mi se pare ca nu e aliniata cum trebuie usa de la portbagaj (in materie de 1-2 mm in partea stanga)
....(sper sa nu) mai adaug pe parcurs